DRONE-KURSSILLA

DRONE AMMATTILAISEKSI

Dronella lentäminen saattaa tuntua helpolta ja yksinkertaiselta ainakin toistaiseksi vapaan lainsäädännön takia. Mutta haluaisitko oppia hallitsemaan kalliasarvoista droneasi paremmin ja hyödyntämään kaiken sen tarjoaman potentiaalin. Samalla opit toimimaan uusien määräysten mukaisesti ja voit tarjota tehokkaammin kuvauspalveluita asiakkaillesi?

Asiakaslähtöiset drone-koulutusohjelmat

Koulutusohjelmat räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Koulutamme asiakkaita mm. kartoitus ja 3D, lämpökuvaus, rakennus- ja kiinteistökuvauksiin sekä hyödyntämään tehokkaammin ja turvallisemmin asiakkaalla jo mahdollisesti käytössä olevia Drone-järjestelmiä.

Kustannustehokkaat ryhmäkoulutukset

 Tarjoamme  myös valmiita ryhmäkoulutuksia, jotka keskittyvät yleisimpiin Drone käyttökohteisiin. Koulutusohjelmat syventävät osaamista esimerkiksi DJI -aplikaatioiden ja eri sovellusten hyödyntämiseen. Ryhmät pidetään kohtuullisina maksimissaan noin 10 hengen ryhminä, jotta koulutukset olisivat tehokkaita ja jokainen osallistuja saa myös henkilökohtaisia neuvoa ja tukea. Koulutusohjelma kattaa alun teoriaosuudesta aina käytännön esimerkkitehtäviin.

Koulutuskalenteristamme löydät kaikki avoimet koulutustapahtumat, joihin voi kuka tahansa osallistua. Tapahtumakalenteri sisältää tiedot koulutuksen sisällöstä, hinnan, kenelle koulutus on tarkoitettu ja mahdollisuuden helposti ilmoittautua koulutukseen sivujemme varauslomakkeen kautta.

Yksityiskoulutuksessa opit nopeasti ja tehokkaasti

Tarjoamme tehokkaita koulutusohjelmia myös yksittäisille henkilöille tai pienryhmille.

 

Yksityiskoulutuksia annetaan muutamasta tunnista useamman päivän laite- tai sovelluskohtaisiin erikoiskoulutuksiin.

 • Yksityisopetukseen perustuva täsmäkoulutus.

 • 2-4h tai 1-2 päivän koulutus, jonka kesto riippuu asiakkaan lähtötasosta.

 • Painotetaan käytännön lentotehtäviä perusteoriakoulutuksen jälkeen

 • Asiakaskohtaisesti laadittu, sovelluskohtainen koulutusohjelma,

 • joka keskittyy erityisesti asiakkaan omaan pääkäyttöalueeseen.

 • Koulutus Skydatan toimipisteessä Espoossa tai asiakkaan luona.

 • Voidaan suorittaa myös laitetoimituksen yhteydessä.

Kolmen (3) tunnin yksityiskoulutus Espoossa alkaen 290 € yhden henkilön ryhmässä. Kysy useamman henkilön ryhmähintaa meiltä!

Koulutamme myös viranomaisia

Skydatan verkostoon kuuluu drone-ammattilaisia jotka kouluttavat puolustusvoimia, palolaitoksia ja muita viranomaisia, Tarjoamme ammatti RPAS koulutusohjelmia viranomaistason toimijoille. Koulutusohjelmat perustuvat hyväksyttyihin koulutussisältöihin, jotka on laadittu viranomaisten käytännön koulutustarpeiden pohjalta.

 • Viranomaisten hyväksymät koulutusohjelmat, joissa kouluttajina alalla toimivat henkilöt, joilla on käytännön kokemusta koulutettavien käytännön tehtävistä

 • Mavic 2 Enterprise DUAL tai DJI Matrice M210 thermal laitteiston käyttökoulutus viranomaisille

 • Yksityis- ja ryhmäkoulutukset Espoossa tai asiakkaan luona sopimuksen mukaan

 • DJI laitekohtaiset luovutuskoulutukset yli 500 järjestelmän kokemuksella.

 • DJI Go, Go 4, Pilot ja muiden aplikaatioiden erikoiskoulutukset

 • Käytännön lämpökuvauskoulutus etsintä-, palo-, pelastus- ja muissa tutkintatehtävissä

 • Ortokuvauksen mahdollisuudet onnettomuustutkinnassa

ESIMERKKEJÄ SKYDATAN DRONE-KURSSEISTA

1/6

Uudet modernit koulutustilat Espoon Suomenojalla. 

Niittyrinne 2B, Espoo 

KATSO KARTTA 

SKYDATA tarjoaa koulutuspalveluita kaikentasoisille piloteille aina aloittelijasta pidemmälle ehtineeseen ammattilaiseen. Koulutustilat mahdollistavat 10-30 hengen ryhmäkoot. Luokkahuoneen yläpuolella olevalla SkyPort -kattoterassilla koulutuslennot tehdään vapaassa ilmatilassa. Dronea voidaan lentää myös sisällä suojaverkolla varustetussa tilassa.

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!