SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana olemme toimittaneet Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, kouluttaneet tuhansia pilotteja ja auttaneet yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa avaimet käteen periaatteella, mukaan lukien koulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20:stä alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnllisesti myös teknisiä ilmakuvauspalveluita Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

SKYDATA

DRONEKOULUTUS

KALENTERI 2020

1.7.2020 voimaanastuva uusi EU tason EASA dronesäännöstö muuttaa merkittävästi dronepilottien toimintamallia ja tuo uudenlaiset vaatimukset kaikille dronelaitteita operoiville piloteille, niin yksityisille harrastajille, organisaatioille ja viranomaisille. Skydata on jo syksystä 2019 aloittanut EASA tason koulutukset ja kaikissa koulutusohjelmissamme huomioidaan tasosta riippumatta uusien sääntöjen tuomat vaatimukset. 

Haluaisitko oppia hallitsemaan lennokkiasi paremmin, hyödyntämään kaiken sen tarjoaman potentiaalin tai oppia toimimaan ammattimaisesti ja tarjota dronella kuvauspalveluita asiakkaillesi?

Skydata tarjoaa verkostonsa asiantuntijoiden, kouluttajien ja alan kokenempien ammattilaisten toimesta koulutuspalveluita aloittelijasta vaativiin asiantuntijatehtäviin. Kaikki koulutuksemme perustuvat kouluttajien omakohtaisiin käytännön kokemuksiin. Suurin osa verkostomme asiantuntijoista ja kouluttajista on lentänyt drone laitteilla jo yli 10 vuotta ja toiminut eri organisaatioiden palveluksessa vuosia niin perinteisen ilmakuvauksen kuin teknisen ilmakuvauksen parissa.

Koulutuskalenterissa on pienryhmäkoulutuksia ja niihin voi ilmoittautua kuka tahansa. Tarjoamme kuitenkin pääasiallisesti asiakas- ja sovelluskohtaisia koulutuksia, jotka sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen sisällön osalta, Jos näistä peruskoulutuksista ei löydy teille sopivaa kurssia, ota yhteyttä ,niin kerromme lisää muusta kurssitarjonnastamme. 

Lisätietoja muista kursseista saatte myös tältä sivulta!

Tärkeä koulutustiedote!

Koronaviruksen takia, kaikki ryhmäkoulutukset on toistaiseksi peruttu. Ilmoitamme kaikille jo ilmoittautuneille osallistujille uudet koulutusajankohdat heti kun mahdollista henkilökohtaisesti ja julkaisemme päivitetyn koulutuskalenterin lähiaikoina!

KOULUTUSKALENTERI 2020
Kartoitus- ja mallinnustyö dronelaitteilla
Apr 15, 10:00 AM – 4:00 PM
Skydata, Niittyrinne 2b, 02270 Espoo, Finland
Nykyiset edistyneet dronejärjestelmät ja fotogrammetrinen mallinnus tarjoavat erittäin tehokkaan tavan suorittaa kartoitustehtäviä ja kohteiden mallinnuksia. Kurssimme tarjoaa mittausalan ammattilaisille ja kartoituspalveluita tarjoaville palveluyrityksille perusteet kartoitustoimintaan dronella!
Share Event
Ilmailutyön Peruskurssi
Apr 21, 2:00 PM – 8:00 PM
Skydata Oy, Niittyrinne 2b 2.kerros, 02780 Espoo, Finland
Skydatan MIT peruskurssi antaa sinulle tehokkaasti valmiudet jatkaa drone lentämistä uusien sääntöjen mukaisesti. Saat käytännönläheisen one-2-one koulutuksen pienryhmässä, opit nopeasti toimimaan uusien sääntöjen mukaisesti ja annamme sinulle työkalut tarvittavien asioiden toteuttamiseen!
Share Event
Drone peruskurssi
Apr 22, 4:00 PM – 8:00 PM
Skydata, Niittyrinne 2b, 02270 Espoo, Finland
Peruskurssi toimii johdatuksena nykyaikaisten drone-laitteiden tehokkaaseen ja turvalliseen käyttöön ja uusien määräysten mukaiseen toimintaan. Kurssilla annetaan valmiudet toimia turvallisesti sääntöjen mukaan.
Share Event