SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana olemme toimittaneet Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, kouluttaneet tuhansia pilotteja ja auttaneet yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa avaimet käteen periaatteella, mukaan lukien koulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20:stä alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnllisesti myös teknisiä ilmakuvauspalveluita Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

SKYDATA

FULL SERVICE

KUVAUSPALVELUT

Valtakunnalllinen, turvallinen toiminta drone-laitteilla edellyttää määrätietoista, EASA määräysten mukaista toimintamallia, korkeita laatu- ja turvakriteerejä sekä koulutettuja pilotteja ja asianmukaista tehtävän vaatimaa kalustoa  

Tarjoamme kaikki tekniset ilmakuvauspalvelut valtakunnallisesti

Skydata tarjoaa asiantuntijaverkostonsa avulla tekniset dronekuvauspalvelut vuosien kokemuksella. Toimimme ympäri Suomea ja kuvauspalvelumme kattavat kaikki droneilla suoritettavat kuvaukset sekä lisäksi perinteiset valo- ja videokuvaukset.

Full Service -kuvauspalvelu on avaimet käteen palvelu

Skydata FullService -palvelun avulla asiakas saa kaiken avaimet käteen toimituksella.

Palvelumme sisältää:

  • Projekti- ja turvasuunnitelma Skyportal alustalla

  • Paikallinen koulutettu Skydata Propilotti

  • Lentotehtävän suorittaminen

  • Kerätyn median- ja datan analysointi

  • Raportointi

  • Projektin jakaminen tilaajan kanssa

Kustannustehokas ja turvallinen toimintamalli

Skydatan kaikki valtuutetut Propilot lentäjät ovat koulutettuja toimestamme ja varustettu tehtävän vaatimalla kalustolla,

 

Jokainen kuvausprojekti suoritetaan Skydatan korkeiden laatu- ja turvakriteereiden mukaisesti, noudattaen Skydatan laatimia EASA regulaatioiden mukaisia tarkastus- ja turvarutiineja sekä käyttäen Skydatan sisäistä resurssi- ja projektihallintatyökalua, joka mahdollista projektin hallinnoinnin suunnittelusta raportointiin yhdellä alustalla.

Teknisten tilojen virtuaaliesittelyt uusimmalla 3D tekniikalla

Markkinoiden kehittyneimmällä Matterport 3D virtuaalikameralla voidaan kuvata erilaisten tilojen virtuaaliesittelyitä.

3D-esitykseen voidaan sijoittaa tägejä, joilla voi havainnollistaa yksityiskohtia, teknisiä tietoja, linkkejä, videoita ja dokumentteja.

Voit jakaa tila-esittelyn helposti työryhmälle, asiakkaalle tai kenelle haluat. Voit katsoa esittelyä älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Lue lisää Matterport 3D virtuaalikuvauksesta

TUULIVOIMALAT

Kehittyneiden drone teknologioiden ja tiedonkeruun avulla, tuuliturbiinien tarkastuksesta tulee nopeaa ja kustannustehokasta. Asiantuntijoidemme avulla suoritetut tarkastuskuvaukset pitävät huoltokatokset minimissään ja tuottavuuden huipussa.