SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana olemme toimittaneet Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, kouluttaneet tuhansia pilotteja ja auttaneet yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa avaimet käteen periaatteella, mukaan lukien koulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20:stä alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnllisesti myös teknisiä ilmakuvauspalveluita Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

DRONE

APLIKAATIOIDEN

KOULUTUSOHJELMA

DJI aplikaatiokoulutukset

DJI Pilot, DJI Go 4 ja Ground Station Pro aplikaatiot ovat olennainen osa turvallista ja tehokasta lentotoimintaa. DJI:n aplikaatiot ovat perusteiltaan hyvin helppoja omaksua, mutta usein alkuinnostuksen jälkeen, niiden monipuolisia ominaisuuksia ei osata hyödyntää täysimääräisesti ja lentokokemus voi näin jäädä vajavaiseksi.

Skydatan aplikaatiokoulutuksissa, käymme läpi aplikaatiokohtaisesti kaikki tarjolla olevat ominaisuudet, parhaat toimintamallit, asetukset ja turvallisuusasetukset, jotta sinä saisit enemmän irti DJI dronelaitteestasi.

Aplikaatiokoulutus on erityisen suositeltavaa silloin kun kyseessä on multi hyötykuormalla varustettu dronelaitteisto kuten DJI Mavic 2 Enterprise DUAL tai DJI Matrice M210 varustettuna esimerkiksi Zenmuse XT2 yhdistelmäkameralla, joka yhdistää kehittyneen radiometrisen lämpökameran ominaisuudet 4K videokameran kanssa. 

Kehittyneet reittilento-, kalusto- ja streaming aplikaatiot ja alustat

DroneSensen kaltainen erittäin monipuolinen ja kolme eri toimintamoduulia sisältävä hallinta aplikaatio ja -alusta on hyvä esimerkki monipuolisesta ohjelmasta, jonka toiminnallisuksien oppiminen vaatii lähes aina koulutusta. 

Alustan tehokas käyttöönotto ja rutiininomainen työskentely kentällä on ehdottomasti tavoittelemisen arvoinen asia, jotta palvelusta saadaan kaikki hyöty irti.

Tarjoamme ammattimaista koulutusta DroneSensen ja muiden aplikaatioiden tehokkaaseen hyödyntämiseen.