top of page

ASIANTUNTIJAMYYJÄ

SAA HETI PAIKAN

Haemme tällä hetkellä 1-2 asiantuntijamyyjää, myymään palveluitamme valtakunnallisesti.

Tule meille töihin​

Skydata kehittää ja laajentaa asiantuntijaresurssejaan jatkuvasti. Jos olet kiinnostunut liittymään mukaan Suomen osaavimpien teknisten ilmakuvaajien joukkoon ja haluat itsellesi lisää työtehtäviä, kerro meille lisää osaamisestasi, kokemuksesta ja kalustosta jota käytät.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön, jatkuvasti kehittyvällä alalla ja mielenkiintoisia teknisen ilmakuvauksen tehtäviä valtakunnallisella pelikentällä.

Osaajalle kysyntää​

Kuvauspalvelumme keskittyvät tekniseen ilmakuvaukseen, jossa käytetään tähän tarkoitukseen parhaiten soveltuvia drone ratkaisuja.

 

Etsimme joukkoomme ensisijaisesti ammattikalustolla varustettuja kokeneita tekijöitä, joilla on vankka kokemus yhdestä tai useammasta erikois-ilmakuvaus osaamisalueesta, tarvittava kalusto ja ammattimainen palveluasenne.

Edellytämme​

Usemman vuoden kokemus teknisestä ilmakuvauksesta sekä oma ammattikuvauskalusto.  Sitoutumista sovittuihin  kuvausprojekteihin, hyvää palveluasennetta ja täsmällisyyttä. Mahdollisuus oman auton käyttöön sekä matkustushaluk-kuutta, joskus nopeallakin hälytysajalla.

jari_neliö.jpg

Asiantuntijamyyjä saa paikan!

Haemme tällä hetkellä 1-2 asiantuntijamyyjää, myymään palveluitamme valtakunnallisesti.

 

Olet tekniikasta ja drone-ratkaisuista kiinnostunut, sinulla on oma auto ja pystyt matkustamaan. Olet kiinnostunut kehittymään asiantuntijoidemme avustuksella, oppipojasta asiantuntijaksi ja omaat oma-aloitteisen asenteen sekä halua kehittyä alan parhaaksi osaajaksi.

Tarjoamme sinulle opastuksen ja koulutuksen jota ei kouluista saa, mukavan asiakaskunnan ja mahdollisuuden kasvaa osaksi asiantuntijatiimiämme "

Lähetä vapaa hakemuksesi:
info @ skydata.fi

bottom of page