ILMAKUVAUS-

KALUSTON

VAKUUTUKSET

Laite- sekä vastuuvakuutukset ovat tärkeä osa vastuullisen drone-operaattorin toimintaa

Coverdrone -vakuutusyhtiö

Drone-laitteiden vakuutukset ovat tärkeä osa vastuullista toimintaa. Suosittelemme kaikille Englantilaista Coverdrone yhtiötä, joka on erikoistunut nimenomaan drone-vakuutuksiin,

Vakuutusyhtiö voi vaatia kurssitutkintoa

Jos olette hankkineet laitteet Skydatalta ja saaneet laiteluovutusopastuksen tai muuta koulutusta meiltä, kannattaa se mainita vakuutushakemuksen yhteydessä. Saatte aina todistuksen koulutuksesta ja se edesauttaa vakuutuksen saamisessa tai ainakin alentaa vakuutusmaksuja.

Skydata ei ole vakuutusasiamies

Skydata ei voi myydä suoraan vakuutuksia koska se vaatii vakuutusasiamiehen oikeudet.

 

Pyydämme teitä olemaan suoraan oheisten linkkien kautta yhteydessä valitsemaanne vakuutusyhtiöön. Yleinen käytäntö on täyttää vakuutushakemus, jonka tietojen, kokemuksen ja laitteen pohjalta vakuutusyhtiö tekee teille vakuutustarjouksen.

" Vakuutuksen saaminen Suomalaisilta vakuutusyhtiöiltä, joka kattaisi myös mahdolliset lennossa syntyneet laitevahingot, on osoittautunut hankalaksi. Suosittelemme siksi kansainvälistä, asiaan erikoistuneen vakuutusyhtiön palveluja "

Pirkka Herpiö - Koulutuspäällikkö, Skydata Oy

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle