top of page

SKYDATA

DRONE 

PALVELUT

Tarjoamme drone-teknologioihin liittyviä teknisiä ilmakuvauspalveluita, kehitys- ja koulutuspalveluita sekä virtuaali 3D mallinnusta 10 -vuoden kokemuksella 

Kaikki drone-teknologiaan liittyvät palvelut samasta paikasta

Skydata on yli 10 vuoden toimintansa aikana kehittänyt kustannustehokkaita drone-palveluita laajalla skaalalla. Drone-järjestelmäratkaisut, tekniset ilmakuvauspalvelut, 3D virtuaali mallinnus ja koulutus- sekä kehityspalvelut ovat kuuluneet tarjontaamme alusta alkaen.

skydata_kuvaus2.jpg
Skydata_yksityiskoulutus_edited.jpg

Kustannustehokas ja turvallinen toimintamalli

Skydatan kaikki valtuutetut Propilot lentäjät ovat koulutettuja toimestamme ja varustettu tehtävän vaatimalla kalustolla,

 

Jokainen kuvausprojekti suoritetaan Skydatan korkeiden laatu- ja turvakriteereiden mukaisesti, noudattaen Skydatan laatimia EASA regulaatioiden mukaisia tarkastus- ja turvarutiineja sekä käyttäen Skydatan sisäistä resurssi- ja projektihallintatyökalua, joka mahdollista projektin hallinnoinnin suunnittelusta raportointiin yhdellä alustalla.

TUULIVOIMALAT

Kehittyneiden drone teknologioiden ja tiedonkeruun avulla, tuuliturbiinien tarkastuksesta tulee nopeaa ja kustannustehokasta. Asiantuntijoidemme avulla suoritetut tarkastuskuvaukset pitävät huoltokatokset minimissään ja tuottavuuden huipussa.

bottom of page