KOKENEET

AMMATTILAISET

VALMIINA

24/7

JAN LINDBERG

Yli 10 vuoden kokemus Drone -alalta. DJI:n pitkäaikaisin Enterprise dealer Suomessa. Skydatan koulutuspäällikkö ja myyntijohtaja. Erikoistunut RPAS -ammattilaisratkaisuihin. Laaja kokemus viranomaispuolen laitetoimituksista ja luovutuskoulutuksista.

DANIEL MAJANDER

Palo- ja pelastustoimen Drone -pääkouluttaja. Vuosien kokemus palo- ja pelastustoimen sekä puolustusvoimien koulutustehtävissä. Uudenmaan pelastusliiton RPAS -kouluttaja vuodelle 2019. Daniel Majander on myös sopimuspalokunnan yksikönjohtaja.

MATTI HYTÖLÄ

Skydatan kartoitus- ja 3D koulutuspäällikkö. Laaja kokemus metsä- rakennus- sekä kaivosalan teknisistä ilmakuvaustehtävistä. PIX4D sertifikaatti. 

JARI SAARENTAUS

Yli 10 vuoden kokemus Drone -alalta. Skydatan markkinointipäällikkö ja AD. Yli 20 vuoden kokemus ammattivalokuvauksesta sekävideotuotannosta. 
Kartoitus sekä 3D kuvaukset.

PIRKKA HERPIÖ

Skydatan koulutuspäällikkö. Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen RPAS kouluttaja ja toiminnan kehittäjä. Pelastuslaitoksen RPAS-pilotin koulutus. Laaja kokemus ilmakuvauksesta ympäristö-/maataloussektorilla.  

JARI MOILANEN

Yli 10 vuoden kokemus UAV-laitteista. Lämpökuvauksen Drone asiantuntija sekä ortokuvauksen ammattilainen. Valokuvaus ja videotuotanto.

LAURI HARTIKAINEN

Skydatan fotogrammetria-, mittaus- ja tietomallinnusasiantuntija. Yli 10 vuoden kokemus fotogrammetrian ja laserkeilauksen monipuolisesta hyödyntämisestä suunnittelu- ja rakentamisprojekteissa. Maanmittausalan DI. Pointscene.com -palvelun perustaja ja toimitusjohtaja.