top of page
droneakatemia2.jpg

KOKENEET

AMMATTILAISET

VALMIINA

24/7

VAHVA KOKEMUS JA AMMATTITAITO ILMAKUVAAMISEN ALALTA 

Jan Lindberg, Skydata osakas / perustaja

Yli 10 vuoden kokemus Drone -alalta. DJI:n pitkäaikaisin Enterprise dealer pohjoismaissa. Skydatan perustaja ja toimitusjohtaja. Laaja kokemus asiakaslähtöisesti toteutetuista drone-ratkaisuista, DJI laitteista ja sovellutuksista.

kuva 136.jpg

Pirkka Herpiö, Skydata osakas

Skydatan koulutuspäällikkö. Suomen johtava onnettomuuspaikkojen ilmakuvausasiantuntija. Turvallisuusauditointi vastaava. Pelastuslaitoksien toiminnan kehitys ja RPAS-pilottien koulutus. Laaja kokemus ilmakuvauksesta ympäristö-/maataloussektorilla.  

Lauri Hartikainen.jpg

Lauri Hartikainen, Pro Pilot

Skydatan fotogrammetria-, mittaus- ja tietomallinnusasiantuntija. Yli 10 vuoden kokemus fotogrammetrian ja laserkeilauksen monipuolisesta hyödyntämisestä suunnittelu- ja rakentamisprojekteissa. Maanmittausalan DI. Pointscene.com -palvelun perustaja ja toimitusjohtaja.

Jari Saarentaus, Skydata osakas

Yli 10 vuoden kokemus Drone -alalta. Skydatan markkinointipäällikkö ja AD. Yli 20 vuoden kokemus ammattivalokuvauksesta sekävideotuotannosta. 
Kartoitus sekä 3D kuvaukset.

pro jari.jpg

Niko Harjuketo, Pro Pilot

Niko on siviili-ilmailun asiantuntija ja ammatiltaan liikennelentäjä Finnairilla. Skydatan koulutuksissa vastuualueena siviili-ilmailun ja dronetoiminnan turvallinen yhdistäminen sekä lentosääasiat.

Niko Harjuketo_skydata.jpg
pro jan.jpg
bottom of page