top of page

DRONESENSE

PROJEKTIHALLINTA-

JÄRJESTELMÄ

Uusi Dronesense 2020 julkistettu 20.8.2020. Täysin uudistunut alusta tukee nyt myös Smart Controller ohjainta ja Crystalsky näyttölaitetta sekä Android käyttöjärjestelmää. Lisätty tuki myös Parrot Anafi droneille. Täysin uudistunut ja laajentunut palvelukokonaisuus.

Kysy henkilökohtaista demoa meiltä nyt!

Sovellus viranomaisille ja vaativille yritysasiakkaille

DroneSense on sovellus, jolla viranomaiset, pelastuslaitokset ja organisaatiot voivat hallinnoida helposti kaikkea drone-toimintaan liittyviä toimenpiteitä, laivueista reittisuunnitteluun ja reaaliaikaiseen datan- ja kuvasignaalin jakoon. Ratkaisu perustuu tabletti-pohjaiseen Pilot -aplikaatioon ja selainpohjaisiin AirBase ja OpsCenter -valvontatyökaluihin.

 

DroneSense skaalautuu pienestä yhden drone-operaattorin toimijasta kymmenien drone-laitteiden hallintaan. Hinnoittelu perustuu laitekohtaiseen lisenssiin, joka kattaa kaikki kolme yllä mainittua osa-aluetta. Voit siis helposti hyödyntää DroneSenseä yhden tai useamman laitteen organisaationa, sillä maksat vain järjestelmään kytketyistä laitteista.

5a6bbde5863f20000177679a_managePeopleRe-

DroneSense WEB

Airbase toimii laitteiston taustalla, automaattisesti tallentaen yhden tai useamman laitteen tarkat tiedot, lentologit ja lisävarusteiden sekä hyötykuormien sarjanumerot.

 

Airbase on kattava laivueen hallintatyökalu, mahdollistaen laitteiden, pilottien, lentotehtävien ja reittilentosuunnitelmien tallentamisen ja toistamisen helposti ja nopeasti. 

Airbase sisältää myös tärkeitä turvaominaisuuksia, joiden merkitys entisestään korostuu 1.7.2020 astuvien uusien EASA sääntöjen muodossa. Lentotehtävien suunnittelusta, toteutuksesta ja lentologien tallennuksen merkitys kasvaa merkittävästi. Airbasen avulla voidaan luoda helposti organisaatiokohtaisia lentorutiineja, joihin yhdistetään tarkastuslistoja, toiminta- ja mediapolitiikka sekä koulutusmateriaaleja, jotta ne olisivat jokaisen toimijan helposti käytettävissä.


Airbasen avulla organisoidaan pilotteja, laitteita, lisävarusteita, turva- ja lentodokumentteja sekä turvallisia toimintamalleja. Informaatioon kuuluu mm. NOTAM viestit, pilottien koulutushistoria ja -tarpeet, tehokkuus sekä monenlainen raportointi.

Airbase tärkeimmät ominaisuudet

 

 • Tallentaa automaattisesti ydindatan kaikista lentotehtävistä, laitteista ja piloteista

 • Automaattinen lentologien tallennus ja toisto yksityiskohtaisina tallennuksina

 • Voidaan luoda kustomoituja pilotti- tai tehtäväkohtaisia tarkastuslistoja

 • Monitoroi pilottien toimintaa

 • Varmista laitteiston toimintakyky huoltotoimenpiteiden ja muistutusten avulla

 • Online NOTAM ilmoitukset ja mahdollisuus jakaa niitä helposti

 • Muodosta kustomoituja raportteja helposti

 • Aseta ja automaattisesti toteuta tallennetun median jako-oikeuksia

 • Keskitetty tietokanta sisäisiin toimintamalleihin ja dokumentteihin

 • Tallenna koulutusmateriaaleja ja ohjeistuksia

 • Vie dataa helposti regulaattoreille tai muille julkisille toimijoille pyynnöstä

matrice300_skydata3_edited.jpg
5ad64e54d0a210a0ad5c161b_FC_MissionBased
5ac7ca31af4ae804812f73cd_FC_Slideshow1v3

DroneSense MOBILE

Pilot aplikaatio on DroneSensen räätälöimä dronen lento- ja asetushallinta aplikaatio, joka tarjoaa erittäin monipuoliset ominaisuudet erilaisten manuaalisten ja automatisoitujen lentojen toteuttamiseen tabletilla. Aplikaatio on huomattavasti laajennettu versio tutusta DJI GO tai PILOT aplikaatiosta ja tehty erityisesti vaativaa viranomaiskäyttöä ajatellen.

 

Pilot aplikaatio toimii täysin samoin kuin DJI:n omat lentoaplikaatiot ja on ladattavissa tableteille AppStore tai Google Play palvelusta. Aplikaatio tukee kaikkia DJI:n laitemalleja, joten sen käyttö mahdollista Mavic laitteista aina ammattimaisiin DJI Enterprise tason laitemalleihin kuten M200 sarja.

Aplikaatio on täysin synkronoitu Airbase hallinta-ohjelman kanssa, jolloin kaikki data on synkronoitu automaattisesti suoraan Airbase järjestelmään.

Pilot - tärkeimmät ominaisuudet

 

 • Lennä tehtäviä manuaalisesti tai tee reittilentosuunnitelmia vaikka etukäteen ja toista ne automaattisesti

 • Erittäin kattava telemetria HUD, joka kertoo selkeästi mm. Kameran kompassisuunnan ja tilt-kulman sekä tietysti nopeuden, paikan, etäisyyden radio-ohjaimesta

 • Katso, toista, tallenna kaikenlaisten kameroiden kuvaa ja videoita ml. Lämpökamerat

 • Yhteensopiva organisaatiokohtaisten kustomoitavien tarkastuslistojen kanssa 

 • Katso etäisyys merenpinnasta, lähtöpaikasta tai maastosta (AGL, MSL, HAT)

 • Jaa tietoa ja kommunikoi reaaliaikaisena OpsCenter valvontakeskuksen kanssa

 • Kommunikoi operaatiojohdon ja muiden pilottien kanssa reaaliaikaisesti

DroneSense OPS Center

OpsCenter eli operaatiokeskus tarjoaa strategisen lähtökohdan operaatioiden taktiseen hallintaan. Voit katsoa reaaliaikaisena live-kuvaa kaikista järjestelmään rekisteröidyistä dronelaitteista minimaalisella viiveellä.

 

Kuka tahansa käyttöoikeuden omaava henkilö voi katsoa livenä dronen toimia ja useat käyttäjät voivat työskennellä saumattomasti yhdessä chatin kautta tai merkitsemällä POI eli Point Of Interest kohteita kartalle.

Operaatiojohto voi määrätä piloteille tehtäviä suoraan luomalla reitti-, intressi pisteitä sekä etsintä-alueita valvontakeskuksen kautta ja pyytää kentällä olevaa pilottia suorittamaan tehtävä reaaliajassa.

5ad62b87dd5c72c72c2ea0c3_v2CC_StrategicO

Tärkeimmät toiminnallisuudet

 

 • Katso reaaliaikaisena mitä tahansa aktiivista drone tehtävää esikatseluikkunan kautta

 • Katso pilottien näkymään minkä tahansa yhdistetyn mobile laitteen kautta

 • Turvattu tietoliikenneyhteys kaikkien järjestelmään kirjaantuneiden kesken

 • Kommunikoi ja katso visuaalista reaaliaikaista kuvaa kaikista droneista samaan aikaan

 • Mahdollisuus modulaarisen toteutuksen takia yhdistää järjestelmä asiakkaan omiin valvonta- ja hallintajärjestelmiin

2W4A4498.JPG
bottom of page