top of page

DRONESENSE
LENNONHALLINTA JÄRJESTELMÄ

Dronesense on Yhdysvaltalainen, useimpien paikallisten viranomaisten käyttämä laite-, pilotti-, huolto- ja lentosuunnitelmien laatimiseen ja reaaliaikaisen lentotoiminnan monitorointiin kehitetty tietoturvallinen kokonaisratkaisu. Alustan tyypillisimpiä käyttäjiä ovat viranomaiset, vartiointiliikkeet ja organisaatiot, jotka haluavat kokonaisvaltaisen dronehallintajärjestelmän.

Dronesense on kehittänyt hallintajärjestelmäänsä merkittävästi lähiaikoina ja julkistaa loppuvuodesta 2023 tuen myös DJI Dock lataus- ja etähallintajärjestelmälle.

Sovellus viranomaisille ja vaativille yritysasiakkaille

DroneSense on sovellus, jolla viranomaiset, pelastuslaitokset ja organisaatiot voivat hallinnoida helposti kaikkea drone-toimintaan liittyviä toimenpiteitä, laivueista reittisuunnitteluun ja reaaliaikaiseen datan- ja kuvasignaalin jakoon. Ratkaisu perustuu tabletti-pohjaiseen Pilot -aplikaatioon ja selainpohjaisiin AirBase ja OpsCenter -valvontatyökaluihin.

 

DroneSense skaalautuu pienestä yhden drone-operaattorin toimijasta kymmenien drone-laitteiden hallintaan. Hinnoittelu perustuu laitekohtaiseen lisenssiin, joka kattaa kaikki kolme yllä mainittua osa-aluetta. Voit siis helposti hyödyntää DroneSenseä yhden tai useamman laitteen organisaationa, sillä maksat vain järjestelmään kytketyistä laitteista.

Näyttökuva 2023-10-13 kello 12.31.00.png

Hallinnoi dronelaitteita, pilotteja ja toimintoja helposti yhdestä paikasta

Organisoi helposti tehtäviä, lentoja, pilotteja ja laitekantaa yhdessä paikassa. Ymmärrä paremmin kokonaisuuksia ja näe yhdellä silmäyksellä kaikki yhden järjestelmän kautta. 

Kaikkien lentotehtävien yksityiskohdat tallentuvat järjestelmään, mukaan lukien pilotit, laitteet, akut, lentoreitit ja lentosääsolosuhteet nyt ja lennon aikana.

Voit seurata eri pilottien toimintaa ja lentoreittejä sekä luoda raportteja yhdellä napin painalluksella.

image.png
Näyttökuva 2023-10-13 kello 12.40.28.png
Näyttökuva 2023-10-13 kello 12.41.31.png
Näyttökuva 2023-10-13 kello 12.41.59.png
Näyttökuva 2023-10-13 kello 12.42.45.png

Hallinnoi dronelaitteita, pilotteja ja toimintoja helposti yhdestä paikasta

Selainpohjainen all-in-one järjestelmä taipuu kaikkeen. Alusta tallentaa automaattisesti kaiken lentotoiminnan, jolloin kaikesta toiminnasta jää aina automaattisesti jälki järhestelmään ja yksityiskohtia voidaan tarkastalle helposti jälkeenpäin tarvittaessa.

Lennot voidaan toistaa uudelleen ja pilottien ajantasainen koulutus- ja lupa statukset voidaan tarkastaa ohjelmasta, yhdessä laitteiden huolto-ohjelmien ja esimerkiksi akkujen käyttötuntien kanssa.

image.png
Näyttökuva 2023-10-13 kello 12.50.12.png
bottom of page