SKYDATA

AUDITOINTI &

KEHITYSPALVELUT

Selvitämme organisaationne tarpeet käytännössä, skaalaamme toiminnot, kartoitamme resurssit, riskit, koulutustarpeet ja laadimme ehdotuksen joka kokemuksemme pohjalta on asiakkaalle soveltuvin.

Dronet yleistyvät vauhdilla

Drone teknologioiden käyttö organisaatioissa kasvaa jatkuvasti ja uskomme että lähivuosina Suomessa ei ole yhtään organisaatiota, joissa drone teknologioita ei olisi jollain tavalla hyödynnetty. Käänteentekevän teknologian käyttöönotto on kuitenkin haasteellista ja vaatii asiantuntemusta ja kokemusta alan kaikilta osa-alueilta, jotta organisaatio voisi hyödyntää alan ratkaisuja turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Olipa yritykselläsi jo käytössä drone ratkaisuja itsellä tai palvelutarjoajan kautta tai olette vasta selvittämässä teknologian tuomia mahdollisuuksia, Skydata tarjoaa teille kaikki työkalut ja palvelut ratkaisujen tehokkaaseen käyttöönottoon.

Prodrone Business konsepti

Prodrone Business konseptimme auttaa yritystänne ymmärtämään alan tuomat mahdollisuudet, välttämään sudenkuopat ja löytämään oikeat ratkaisut tarpeisiinne. Palvelumme selvittää tarpeenne ja auttaa organisaatiotanne löytämään oikeat ratkaisut oikeaan hintaan.

Vankka asiantuntemus

Skydatan asiantuntijaverkosto on toteuttanut satoja drone kuvaus-, kehitys- ja palveluprojekteja kymmenillä eri sovellus- ja toiminta-alueilla yrityksille, viranomaisille, kunnille ja kaupungeille. Näiden oikeiden käytännön kokemusten avulla, tarjoamme organisaatioille asiantuntevia ratkaisuja oikeanlaisen drone politiikan käyttöönottoon.

 

Nopeasti kehittyvä laite- ja ohjelmistoteknologia asettaa vielä omat vaatimuksensa. Autamme asiakkaan alkuun tarjoamalla laitteet, ohjelmat, käyttöönoton ja koulutuksen avaimet käteen periaatteella.