AMMATTILAISTEN

KOULUTUS-

PALVELUT

Skydatan koulutusohjelmat tarjoavat valmiudet toimia turvallisesti ja tehokkaasti erilaisilla Drone järjestelmillä. Koulutuksemme perustuvat lähes kymmenen vuoden käytännön kokemuksiin. 

UUDET KOULUTUSTILAT ESPOON SUOMENOJALLA

Skydata tarjoaa koulutuspalveluita aloittelijasta vaativiin asiantuntijatehtäviin. Uudet koulutustilat ovat nyt valmiina vastaanottamaan asiakkaat. Tilat mahdollistavat 10-30 hengen ryhmäkoot. Dronea voidaan lentää myös sisätiloissa siihen tarkoitetussa tilassa. Kattoterassi eli SkyPort mahdollistaa koulutuslennot vapaassa ilmatilassa.

Skydata koulutusohjelmat räätälöidään usein asiakkaan tarpeiden mukaan. Koulutamme asiakkaita mm. kartoitus ja 3D, lämpökuvaus, rakennus- ja kiinteistökuvauksiin sekä hyödyntämään tehokkaammin ja turvallisemmin asiakkaan jo käyttämiä Drone ratkaisuja. 

Tarjoamme myös valmiita ryhmäkoulutuksia, jotka keskittyvät yleisimpiin Drone käyttökohteisiin. Koulutusohjelmat syventävät osaamista esimerkiksi DJI -aplikaatioiden ja eri sovellusten hyödyntämiseen. 

ESIMERKKEJÄ KOULUTUKSISTA

DJI GO APP

Hyödynnä DJI aplikaatioiden ominaisuuksia paremmin ja tehokkaammin.

 

Opit aplikaatioiden kaikki toiminnallisuudet ja pystyt kuvaamaan ammattimaisemmin ja tarjoamaan myös kaupallisessa kuvaustoiminnassa parempaa palvelua kustannustehokkaammin.

SUOSITELTU KAIKILLE DJI DRONE  LAITTEITA KÄYTTÄVILLE PILOTEILLE

MAPPING & 3D

Opi kartoitus- ja 3D kuvauksen perusteet tehokkaasti ja turvallisesti.

Koulutuksen avulla saat hyvät valmiudet suorittaa kaupallisia kartoitus- ja 3D lentotehtäviä. Koulutuksessa käsitellään kaikki ammattimaiseen drone kartoitustoimintaan liittyvät asiat käytännönläheisesti.

KAUPALLISTA KARTOITUSTOIMINTAA HARJOITTAVILLE, KAUPUNGIN- jA KUNTIEN, MITTAYRITYSTEN JA MUIDEN AMMATTILAISTEN PILOTEILLE

LÄMPÖKUVAUS

Lämpökuvauksesta on tullut olennainen osa dronella suoritettavia lentotehtäviä.

Koulutuksessamme käymme läpi lämpökuvauksen salat drone lähtökohdista, kerromme lämpökuvauksen tärkeät perusteet, terminologiat, asetukset ja miten saavutatte luotettavia tuloksia.

LÄMPÖKUVAAJILLE JOTKA HALUAVAT PAREMMAT EDELLYTYKSET DRONELLA SUORITETTAVIIN LÄMPÖKUVAUSTEHTÄVIIN YLEISESTI

KIINTEISTÖKUVAUS

Skydatan kouluttajat ovat jo vuodesta 2010 alkaen suorittaneet satoja kiinteistö- ja asuntokuvaus projekteja.

Opi kanssamme kiinteistö- ja asuntokuvauksen perusteet drone-, valokuvaus- ja videokuvauksen osalta. Saat kurssilta hyvät valmiudet tarjota kaupallisia kuvauspalveluita sekä apua oikeiden laitteiden valintaan

KIINTEISTÖ- JA ASUNTOKUVAUKSIA KAUPALLISESTI TUOTTAVILLE TAHOILLE SEKÄ VÄLITTÄJILLE JOTKA HALUAVAT ITSE TUOTTAA MATERIAALIA

tila11