Skydata UAV Expo Europe messuilla Amsterdamissa


Osallistuimme Amsterdamin UAV Expo Europe messuille 8-9 huhtikuuta, jotka järjestettiin nyt Euroopassa kolmatta kertaa.


UAVEE on suhteellisen pieni messu verrattuna isoihin kaupallisiin messuihin esimerkiksi Las Vegasissa, mutta sitäkin kompaktimme alan ammattilaisten kohtaamispaikka. Tänä vuonna messuilla oli selkeästi enemmän drone laitteiden sijaan erilaisia ohjelmistoratkaisuja ja Suomessakin useita vuosia suosiota saavuttaneita kartoitusalan ratkaisuja näkyi runsaasti.


Skydataa kiinnosti erityisesti alan uusimmat teknologiat, sovelluspuolen ratkaisut ja alan tulevaisuuden näkymät. Messuilta jäikin muutamia erittäin mielenkiintoisia ratkaisuja, joita tulemme tarkemmin testaamaan lähiviikkoina ja tarjoamaan osana Skydatan laajaa drone teknologia puolen asiantuntijapalveluita.


Koostamme aiheesta erikseen artikkelin, kunhan olemme saaneet testit päätökseen ja tuomme palvelut julkisesti markkinoille.

5 katselukertaa0 kommenttia

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle