Dronedeploy tukee Mavic 2 Enterprise Dualia

Dronedeployn sivupäivityksen mukaan DD reittisuunnitteluohjelmassa on nyt tuki IOS laitteille. Toistaiseksi tuki ei kata Android laitteita.


Pix4D Capture reittisuunnitteluohjelma ei tue ollenkaan DJI Mavic 2 Enterprise malleja (Enterprise ja Enterprise Dual Thermal). Mikäli haluatte käyttää analysointiin Pix4D ohjelmaa, voitte hyvin lentää tehtävän DD:n reittisuunnitteluohjelmalla ja käsitellä kuvat Pix4D ohjelmalla.


Pix4D ei myöskään tue Mavic 2 Zoom mallia, mutta Mavic 2 Pro malli on tuettu.


Dronedeploy tukee kaikki DJI Mavic 2 malleja!


https://support.dronedeploy.com/docs/supported-drones

29 katselukertaa0 kommenttia

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle