top of page

DJI M30 lanseerattu tänään 21.3.2022

Pitkästä aikaa DJI lanseerasi merkittävän uuden Enterprise tuotesarjan dronemallin DJI M30. Malli perustuu DJI:n Enterprise sarjan M300 lippulaivamalliin, mutta on nyt entistä pienempi ja varustettu kiinteällä kameralla. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että malleja on saatavilla kahta eri mallia M30 ja M30T joista jälkimmäinen on varustettu nimensä lisäkirjaimen mukaan Thermal kameralla.


Tässä vaiheessa emme käy tässä blogissa tarkemmin läpi yksityiskohtaisia ominaisuuksia. Alla olevan linkin kautta voitte tutustua 50 minuuttia kestävään lanseeraustilaisuuteen Youtuben kautta, joka kertoo kattavasti laitteiston ominaisuudet tarkemmin.



Pääasialliset ominaisuudet

  • DJI M30 ja M30T mallit

  • Varustettu kolmella tai neljällä sensorilla / Wide, Zoom ja laser etäisyyssensori

  • T mallissa 640x512 radiometrinen lämpökamera

  • Lentoaika 41 minuuttia

  • Uusi Pilot 2 aplikaatio

  • Paino kahdella uudella TB30 akulla noin 3.7 kg

  • Max lentoonlähtöpaino 4kg

  • UusiDJI RC PLUS radio-ohjain IP54 suojattuna

  • Tuki 4G ohjaukselle


Samaan aikaa uudistuneet ja lanseeratut uudet tuotteet



DJI DOCK


Varmasti merkittävin uutuus uuden mallisarjan myötä on uusi DJI Dock latausasema. Tätä onkin odotettu DJI:ltä pitkään ja nyt se on nähnyt päivänvalon. IP54 suojattu latausasema soveltuu -35 - 50° lämpötiloihin ja sisältää sääaseman sekä monitorointikameran.


Esittelytilaisuudessa annettiin rivien välistä ymmärtää, että vastaava asema olisi tulossa myös pienemmille DJI droneille, mutta tästä ei ole mitään vahvistettua tietoa.



DJI FLIGHTHUB 2


Flighthub on ollut DJI:n valikoimissa jo pitkän aikaa, mutta valitettavasti sen ominaisuudet ja lisenssi politiikka ovat toistaiseksi aiheuttaneet sen, että hallinta-aplikaatiota on kovin vähän käytössä maailmalla. DJI on nyt uudistanut niin aplikaation kuin lisenssikäytännön, joten odotettavissa on, että uusi Flighthub 2 on entistä mielenkiintoisempi ja tulee yleisesti käyttöön maailmalla.


DJI PILOT 2


Samaan aikaan DJI on uudistanut Enteprise sarjan ohjausaplikaation ja uusi Pilot 2 aplikaatio tuo entistä helpomman käyttöliittymän ammattilaisten käyttöön.



DJI RC PLUS RADIO-OHJAIN


Täysin uudistunut radio-ohjain on nyt myös IP54 suojattu ja kestää siis sadetta aivan kuten drone ja sen hyötykuormat. Ohjain on varustettu 7" korkeakirkkaus näytöllä ja mm. 4G Dongle paikalla, jonka avulla M30 sarjan laitetta voidaan käyttää nyt myös 4G matkapuhelinverkon kautta.



Skydatan kotisivuille tulee uusi tuote tämän viikon aikana!


Lisätietoa:


Skydata Oy

Tj. Jan Lindberg puh. 040 5585 853




74 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page