top of page

DJI Enterprise edustus Skydatalle

Skydata Oy on tänään 1.7.2019 ostanut Dronefactoryn ja Multicoptercenterin liiketoiminnan Infradex Oy:ltä. Skydata on nyt virallinen ammattitason DJI Enterprise-myyjä. Kaupan ansiosta Skydata vahvistaa asemaansa Suomen kokeneimpana drone-asiantuntijana.


Skydata on ainutlaatuisen konsepti, joka yhdistää ammattitason DJI laitemyynnin, koulutuksen, konsultointipalvelut sekä drone-kuvauspalvelut. Tarjoamme lisäksi kaikki asennus-, huoltopalvelut sekä varalaitteen huollon ajaksi. Uutuutena käynnistämme elokuussa ammattitason drone-vuokrauspalvelun.


Skydatan palveluksessa aloittaa neljä uutta drone-ammattilaista, jotka vahvistavat yrityksen perustajan Jan Lindbergin ja Jari Saarentauksen kanssa asiantuntijatiimiämme. Asiantuntijamme ovat alansa edelläkävijöitä ja erikoistuneet mm. kartoitus-, lämpökuvaus-, rakennuskuvauksiin sekä datan analysointiin. Joukkomme on vahvistunut myös DJI SDK-ohjelmistoasiantuntijalla.


Skydata tarjoaa ilmakuvauspalveluita Propilot-verkostomme kautta yli kymmenellä paikkakunnalla Suomessa. Suomen Lisäksi toimimme Virossa.


Dronefactory.fi ja Multicoptercenter.fi -nettisivut pysyvät toistaiseksi ennallaan. Sivustot yhdistyvät tämän syksyn aikana Skydata.fi alle. Kannattaa liittyä Skydatan postituslistalle ja seurata Facebook sivustoamme, niin saatte aina drone-alan viimeisimmät uutiset ensimmäisenä.


Kerromme mielellämme lisää uudesta palvelukonseptistamme ja toivotamme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi Skydata Oy:n asiakkaiksi.
55 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page