DJI Enterprise edustus Skydatalle

Skydata Oy on tänään 1.7.2019 ostanut Dronefactoryn ja Multicoptercenterin liiketoiminnan Infradex Oy:ltä. Skydata on nyt virallinen ammattitason DJI Enterprise-myyjä. Kaupan ansiosta Skydata vahvistaa asemaansa Suomen kokeneimpana drone-asiantuntijana.


Skydata on ainutlaatuisen konsepti, joka yhdistää ammattitason DJI laitemyynnin, koulutuksen, konsultointipalvelut sekä drone-kuvauspalvelut. Tarjoamme lisäksi kaikki asennus-, huoltopalvelut sekä varalaitteen huollon ajaksi. Uutuutena käynnistämme elokuussa ammattitason drone-vuokrauspalvelun.


Skydatan palveluksessa aloittaa neljä uutta drone-ammattilaista, jotka vahvistavat yrityksen perustajan Jan Lindbergin ja Jari Saarentauksen kanssa asiantuntijatiimiämme. Asiantuntijamme ovat alansa edelläkävijöitä ja erikoistuneet mm. kartoitus-, lämpökuvaus-, rakennuskuvauksiin sekä datan analysointiin. Joukkomme on vahvistunut myös DJI SDK-ohjelmistoasiantuntijalla.


Skydata tarjoaa ilmakuvauspalveluita Propilot-verkostomme kautta yli kymmenellä paikkakunnalla Suomessa. Suomen Lisäksi toimimme Virossa.


Dronefactory.fi ja Multicoptercenter.fi -nettisivut pysyvät toistaiseksi ennallaan. Sivustot yhdistyvät tämän syksyn aikana Skydata.fi alle. Kannattaa liittyä Skydatan postituslistalle ja seurata Facebook sivustoamme, niin saatte aina drone-alan viimeisimmät uutiset ensimmäisenä.


Kerromme mielellämme lisää uudesta palvelukonseptistamme ja toivotamme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi Skydata Oy:n asiakkaiksi.
20 katselukertaa0 kommenttia

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle