top of page
 • Writer's pictureSkydata

DJI Agras T20 julkistettu

DJI on viimeisen kahden vuoden aikana uudistanut maa- ja metsätalouteen tarkoitetun Agras sarjan malleja aktiivisesti. Tänään 12.11.2020 on julkistettu uusi Agras T20 joka parantaa entisestään ruiskutusdronelaitteiden ominaisuuksia ja tuo jotain aivan uutta markkinoille.

DJI Agras T20 maa- ja metsätalouden drone
DJI agras T20

Autonominen lentotehtävä


Suorituskykyinen Agras T20 tarjoaa aivan omaa luokkaansa olevat ruiskutusominaisuudet ja reittilentosuunnitelman RTK tarkkuudella. Uudet toiminnallisuudet kuten ympärisäteilevä digitaalinen tutkasensori, mahdollistaa entistä kehittyneemmän esteentunnistuksen avulla turvalliset lentotehtävät monimutkaisissakin ympäristöissä ja rinteisiin sijoitetuissa kohteissa.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • 20 litran nestetankki

 • Uusi siementen levitykseen suunniteltu kylvöjärjestelmä

 • Autonimiset lennot RTK tarkkuudella

 • IP67 sääsuojaus

 • Ympärisäteilevä digitaalinen tutkasensori

 • Reaaliaikainen ympäristön tunnistusjärjestelmä

 • AI tekoälyyn pohjautuvat toiminnallisuudet

Huomattavasti parantunut tehokkuus


Suurentunut 20 litran nestetankki sekä seitsemän (7) metrin ruiskutusleveys tekee T20 mallista entistä tehokkaamman ja nopeamman tehtävänsuorittajan. Tehokkuus on noussut aikaisemmasta yli 20%.

Helppokäyttöinen ja tarkka


Kaiken kattava ruiskutusjärjestelmä mahdollistaa reittisuunnittelun tekemisen todella helposti ja tarkasti. Sisäänrakennetun RTK vastaanottimensa ja LTE mokkulan ansiosta, lentoreitti voidaan toistaa senttimetrin tarkkuudella, mahdollistaen täsmäruiskutukset niin tasaisella kuin rinteessä sijaitsevissa kohteissa.

Tehokas ja suorituskykyinen


Agras T20 malli on varustettu kahdeksalla (8) suuttimella ja tehokkaalla pumpulla, joka tarjoaa jopa 6l/min ruiskutuskapasiteetin. Optimoitu ruiskutusjärjestelmä tuottaa pisaroita, jotka ovat kooltaan ja koostumukseltaan erilaisiin tehtäviin ideaalisia. Malli on varustettu myös neljä-kanavaisella venttiilillä, jotka monitoroivat jokaista neljää suutinta erikseen ja kontrolloivat ruiskutusta, tuottaen mahdollisimman kustannustehokkaan ruiskutuksen.


Lentoturvallisuus lisääntynyt


Ympärisäteilevän digitaalisen tutkansensorinsa avulla, T20 pystyy tunnistamaan esteitä 360° kulmassa. Laitteisto kykenee myös omatoimisesti väistämään esteitä ja jatkamaan ruiskutustehtävää. Mallissa on myös visuaalinen FPV kamera ja IP64 sääsuojaus, joten laite kykenee operoimaan vaativissa olosuhteissa entistä turvallisemmin.

Modulaarinen - kokoontaittuva runko


Runko taittuu pieneen tilaan ja mahdollistaa laitteiston kuljetuksen pienessä tilassa. Sekä nestetankki, että akku on vaihdettavissa ns. lennosta, minimoiden odotusaikaa ja tehostaen työnkuvaa merkittävästi. Kaikki laitteiston tärkeimmät komponentit on IP67 suojattuja. Tämä mahdollistaa dronen pesun ruiskutuksen jälkeen vedellä.

Täysin uudistunut radio-ohjain


M300 RTK mallista tuttu Smart Controller Enterprise radio-ohjain on muokattu Agras T20 mallin käyttövaatimuksiin ja sisältää esiasennetun DJI Agras lentoaplikaation. Sisäänrakennettu korkeakirkkauksinen Crystalsky 5.5" näyttö tarjoaa erinomaisen näyttölaadun ja kestää -20 asteen pakkasta, toisin kuin hankalat tabletit ja älypuhelimet, joiden toimintavarmuus jo alhaisissa plus-asteissa on välillä kyseenalainen.


Radio-ohjain voidaan varustaa myös kaksoisakuilla, jolloin ohjaimen käyttöaika on kaksinkertainen verrattuna muihin radio-ohjaimiin.

Siementen levitysjärjestelmä


Uusi siementen levitysjärjestelmä (2.0) tarjoaa 16 litran tilavuuden ja jopa 15 kg / min levitysnopeuden. Suoraan halkaisijaltaan 0.5 - 5cm siementen levitykseen verrattuna, levitysjärjestelmä toimii 70 kertaa nopeammin kuin manuaalinen levitystekniikka. Levitysjärjestelmä on suunniteltu monenlaiseen käyttöön kuten ruohoalueiden kylvöön, metsänviljelyyn, rakeisten lannotteiden levittämiseen ja erilaisiin viljeltyjen kalojen ja merenelävien ruokintaan. Kylvöjärjestelmä voidaan asentaa alle kolmessa (3) minuutissa nestetankin tilalle.

Kattava DJI maa- ja metsätalouden ratkaisualusta


DJI tarjoaa kaiken kattavan maa- ja metsätalouden ratkaisun, dronelaitteista analysointiohjelmistoihin. T20 käyttöalueet voidaan kartoittaa etukäteen tarkasti DJI Phantom 4 RTK laitteella tai kuvata DJI Phantom 4 Multispektri laitteistolla ja analysoida DJI Terra ohjelmalla. Ns. Orchad tilassa, 3D lentoreitit voidaan luoda tunnistamalla jokainen puu, jonka jälkeen T20 lentoreitti voidaan suunnitella perustuen kerättyyn dataan tuottaen mahdollisimman kustannustehokkaan reittilentosuunnitelman, huomioiden esteet ja mahdolliset alueet joihin ei haluta vaikuttaa.Kokonaisvaltaisella DJI maa- ja metsätalouden ratkaisulla, voidaan luoda tehokas ja kustannuksia säästävä ratkaisu, joka huomioi alueen vaatimukset ja suorittaa kustannustehokkaasti tehtävät tehokkaasti

 1. Kohteen analysointi multispektraali kameralla (DJI Phantom 4 Multispekral)

 2. Reaaliaikainen datan käsittely DJI Terra ohjelmalla (DJI Terra)

 3. Alueen analysointi ja reittilentosuunnitelman teko analyysiin perustuen

 4. Agras T20 ruiskutuslento

Lisätietoja ja hintatiedustelut:


Skydata Oy Niittyrinne 2b 02270 Espoo info@skydata.fi www.skydata.fi
293 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page