• Skydata

DJI Agras T20 julkistettu

DJI on viimeisen kahden vuoden aikana uudistanut maa- ja metsätalouteen tarkoitetun Agras sarjan malleja aktiivisesti. Tänään 12.11.2020 on julkistettu uusi Agras T20 joka parantaa entisestään ruiskutusdronelaitteiden ominaisuuksia ja tuo jotain aivan uutta markkinoille.

DJI Agras T20 maa- ja metsätalouden drone
DJI agras T20

Autonominen lentotehtävä


Suorituskykyinen Agras T20 tarjoaa aivan omaa luokkaansa olevat ruiskutusominaisuudet ja reittilentosuunnitelman RTK tarkkuudella. Uudet toiminnallisuudet kuten ympärisäteilevä digitaalinen tutkasensori, mahdollistaa entistä kehittyneemmän esteentunnistuksen avulla turvalliset lentotehtävät monimutkaisissakin ympäristöissä ja rinteisiin sijoitetuissa kohteissa.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • 20 litran nestetankki

  • Uusi siementen levitykseen suunniteltu kylvöjärjestelmä

  • Autonimiset lennot RTK tarkkuudella

  • IP67 sääsuojaus

  • Ympärisäteilevä digitaalinen tutkasensori

  • Reaaliaikainen ympäristön tunnistusjärjestelmä

  • AI tekoälyyn pohjautuvat toiminnallisuudet

Huomattavasti parantunut tehokkuus


Suurentunut 20 litran nestetankki sekä seitsemän (7) metrin ruiskutusleveys tekee T20 mallista entistä tehokkaamman ja nopeamman tehtävänsuorittajan. Tehokkuus on noussut aikaisemmasta yli 20%.

Helppokäyttöinen ja tarkka


Kaiken kattava ruiskutusjärjestelmä mahdollistaa reittisuunnittelun tekemisen todella helposti ja tarkasti. Sisäänrakennetun RTK vastaanottimensa ja LTE mokkulan ansiosta, lentoreitti voidaan toistaa senttimetrin tarkkuudella, mahdollistaen täsmäruiskutukset niin tasaisella kuin rinteessä sijaitsevissa kohteissa.

Tehokas ja suorituskykyinen


Agras T20 malli on varustettu kahdeksalla (8) suuttimella ja tehokkaalla pumpulla, joka tarjoaa jopa 6l/min ruiskutuskapasiteetin. Optimoitu ruiskutusjärjestelmä tuottaa pisaroita, jotka ovat kooltaan ja koostumukseltaan erilaisiin tehtäviin ideaalisia. Malli on varustettu myös neljä-kanavaisella venttiilillä, jotka monitoroivat jokaista neljää suutinta erikseen ja kontrolloivat ruiskutusta, tuottaen mahdollisimman kustannustehokkaan ruiskutuksen.


Lentoturvallisuus lisääntynyt


Ympärisäteilevän digitaalisen tutkansensorinsa avulla, T20 pystyy tunnistamaan esteitä 360° kulmassa. Laitteisto kykenee myös omatoimisesti väistämään esteitä ja jatkamaan ruiskutustehtävää. Mallissa on myös visuaalinen FPV kamera ja IP64 sääsuojaus, joten laite kykenee operoimaan vaativissa olosuhteissa entistä turvallisemmin.

Modulaarinen - kokoontaittuva runko


Runko taittuu pieneen tilaan ja mahdollistaa laitteiston kuljetuksen pienessä tilassa. Sekä nestetankki, että akku on vaihdettavissa ns. lennosta, minimoiden odotusaikaa ja tehostaen työnkuvaa merkittävästi. Kaikki laitteiston tärkeimmät komponentit on IP67 suojattuja. Tämä mahdollistaa dronen pesun ruiskutuksen jälkeen vedellä.

Täysin uudistunut radio-ohjain


M300 RTK mallista tuttu Smart Controller Enterprise radio-ohjain on muokattu Agras T20 mallin käyttövaatimuksiin ja sisältää esiasennetun DJI Agras lentoaplikaation. Sisäänrakennettu korkeakirkkauksinen Crystalsky 5.5" näyttö tarjoaa erinomaisen näyttölaadun ja kestää -20 asteen pakkasta, toisin kuin hankalat tabletit ja älypuhelimet, joiden toimintavarmuus jo alhaisissa plus-asteissa on välillä kyseenalainen.


Radio-ohjain voidaan varustaa myös kaksoisakuilla, jolloin ohjaimen käyttöaika on kaksinkertainen verrattuna muihin radio-ohjaimiin.