SKYPORTAL

KURSSI & MEDIA CENTER

Dronekeskeinen, ammattilaisille tarkoitettu kurssiportaali

Skydatan Skyportal portaali tarjoaa viranomaisille, sopimus- ja kuluttaja-asiakkaille laite-, ohjelmisto-, tuki-, kuva- ja video- sekä koulutusmateriaalipankin, jonka kautta asiakkaalla on oikeus hyödyntää materiaalia tilaustasonsa mukaisesti. 

Skyportal tukipalvelussa on kaksi eri palvelutasoa. Perustason sopimus tarjoaa asiakkaalle perinteisen email- ja puhelintuen sekä kattavan kurssipaketin, joka sisältää laite-, aplikaatio- ja erityisesti tiettyihin sovelluksiin tai sovellusalueisiin kuten pelastustoimintaan, kartoitukseen, lämpökuvaukseen suunnattua kurssimateriaalia.

Skyportal PRO sopimukseen sisältyy lisäksi syksyllä 2020 julkistettava varalaite- ja vuokralaitepalvelu, jonka avulla Skyportal sopimusasiakkaamme saa vuosimaksua vastaan rikkoontuneen laitteen tilalle uutta vastaavan, toimivan laitteen esimerkiksi huollon ajaksi.

Vuokralaitepalvelun avulla, asiakkaat jotka eivät ole lunastaneet Skyportal tukipalvelua, saavat laitteen vuokralle esimerkiksi huollon ajaksi päivä tai viikkohinnoiteltuna. Luonnollisesti vuokralaitepalvelu palvelee kaikkia asiakkaita kuluttajista lähtien, joten jos olet laitetta vailla, voit vuokrata laitteen meiltä.

Uusi Skyportal tukipalvelu 2020

Skydata aloitti kesällä 2019 drone koulutukset, jotka perustuivat uuteen EASA 2020 määräysluonnokseen. Vallitsevan COVID-19 epidemian takia, EASA sääntöjen voimaanastumista siirrettiin 1.1.2021, jolloin laitteiden rekisteröinti ja webkurssin suorittaminen Traficomin sivuilla tulee pakolliseksi.

 

Kehitimme kolme moduulisen palvelukonseptin, joka tarjoaa ammattimaisesti drone laitteilla lentäville organisaatioille ja yrityksille kattavan informaatio-, koulutus- ja tukipalvelu-paketin, jotta drone lentotoiminta olisi turvallista ja uusien EASA määräysten mukaista.

Nyt palvelumme on päivitetty ja tarjoamme tarvittaessa kaiken Skyportal etäkurssiportaalin kautta!

  • Auditointi (lokakuussa 2020 avataan etäauditointi palvelu sopimusasiakkaille)

  • EASA sääntömääräykset ja pilottikoulutus

  • Skyportal etäkurssiportaali ja tukipalvelu

Skyportal tukipalvelut

Osa tätä kolmemoduulista palvelupakettia on Skyportal tukipalvelu, joka tarjoaa vain sopimusasiakkaille varatun palvelupuhelinnumeron ja sähköpostin kautta VIP tason tuki- ja konsultipalvelua vuosittaista tukipalvelusopimusta vastaan. Skyportal palvelu sisältää myös kurssiportaalin, jonka käyttöoikeudet asiakas saa automaattisesti käyttöönsä tukisopimusasiakkaana.

 

Sisältö perustuu oman alan erikoiskoulutuksiin sekä yleiseen lento-, tekniikka-, aplikaatio-, vinkki- ja muuhun koulutusmateriaaliin. 

Skyportal TTS media-, informaatio- ja koulutusmateriaalipalvelu tukee ammattimaisesti toimivia organisaatioita tarjoamalla asiakkaan käyttöön runsaan sisällön drone aiheista koulutusmateriaalia, videoita, webinaareja, tietoiskuja, dokumentteja ja erilaisia ohjeistuksia perustuen 1.1.2021 voimaanastuviin EASA sääntöhin ja määräyksiin. 

Skyportal palvelusta löytyvät myös Skydatan toimesta luodut Suomenkieliset, laitteiden- ja palveluiden käyttöohjeet, laitteiden firmware päivityksiin liittyvät latauslinkit, aihe-,  laite- ja sovelluskohtaiset opetusvideot sekä runsaasti muuta materiaalia.

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle