SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana olemme toimittaneet Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, kouluttaneet tuhansia pilotteja ja auttaneet yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa avaimet käteen periaatteella, mukaan lukien koulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20:stä alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnllisesti myös teknisiä ilmakuvauspalveluita Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

SKYPORTAL

INFO & MEDIA
CENTER

Sovellus viranomaisille ja sopimusasiakkaille

Skydatan Skyportal portaali tarjoaa viranomaisille ja sopimusasiakkaille laite-, ohjelmisto-, tuki-, kuva- ja video- sekä koulutusmateriaalipankin, jonka kautta asiakkaalla on oikeus hyödyntää kaikkea materiaalia vapaasti. 

Palvelun voi tilata 12 kk kertatilauksena ja se on käyttäjäkohtainen eli jokaisen palvelua käyttävän tulee kirjaantua palveluun henkilökohtaisilla tunnuksilla. Tunnukset toimivat kaksoisvarmennuksella eli kirjaantumisen jälkeen, järjestelmä lähettää kirjaantujalle GSM viestin jonka vahvistettuaan, palvelu on käytettävissä.

Skyportal sisältää myös video-, kuva- ja muuta koulutusmateriaalia, joka on käytettävissä ainoastaan sopimus- ja koulutuksen ostaneille asiakkaille. Ideana on tarjota varsinaisen koulutustilaisuuden jälkeen, materiaalia, joka mahdollistaa kertaamisen halutussa aikataulussa milloin tahansa.