• Skydata

Uusi FLIR TZ20 kaksoislämpökamera 640x512

FLIR on juuri julkistanut uuden kaksois lämpökameran, joka mahdollistaa laajan 95 asteen kuvakulman aina 18 asteen tele-kuvakulmaan.


Alla Youtube esitys aiheesta. Kameroiden toimitukset alkavat nyt ja kauttamme saatte tarjouksen kamerasta. Kamera on yhteensopiva M200 ja M300 DJI laitealustojen kanssa. Kameran toiminnot on kaikki integroitu DJI Pilot aplikaatioon saumattomasti.


Lisäksi kamera on IP44 suojattu!


Lisätietoja ja tarjous:


info@skydata.fi / 040 - 5585 853

10 katselukertaa0 kommenttia

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle