top of page
  • Writer's pictureSkydata

Traficom tiedottaa EASA sääntöjen voimaanastumisajankohdan muuttumisesta

Traficom on tänään tiedottanut alkuperäisen EASA sääntömääräysten voimaanastumispäivän 1.7.2020 muutoksesta niin että uusi sääntö astuu voimaan 1.1.2021.


Käytännössä tämä tarkoittaa, että miehittämättömien ilma-alusten lentotoimintaa jatketaan ajankohtaan saakka nykyisillä OPS-M1-32 säännöillä. 1.7.2020 ajoitettu webbikoe suorittamispakko siirtyy siis myös 1.1.2021 ajankohtaan, jolloin myös laitteiden rekisteröintipakko ja muut säännöt kuten valvottu toisen asteen koe astuvat voimaan niiltä osin kuin lentäminen sitä vaatii.


Skydata jatkaa normaalisti koulutuksia etänä ja pienryhmissä toistaiseksi. Nyt on hyvä aika laittaa oma tai organisaationne lentokelpoisuus kuntoon ja osallistua Skydatan yksityiskursseille tai alkusyksystä jatkuville pienryhmäkursseille.


Toistaiseksi vallitsevasta Covid-19 tilanteesta johtuen, varsinaiset kurssit on siirretty alkusyksyyn, mutta pienryhmä- ja yksityiskursseja jatkamme normaaliin tapaan.


Skydata toimittaa kaikki droneratkaisut tarvittaessa käyttövalmiiksi asennettuna ja laiteluovutus- ja/tai esimerkiksi kartoitus sovellusalue kurssituksella asiakaskohtaisiin tarpeisiin perustuen.


"Kiitos teille, oli kyllä erittäin tarpeellinen koulutus. Tuli käytyä monta asiaa läpi, mitä en olisi osannut ottaa huomioon ennen monia virheitä/huonolaatuista kuvaus prosessia. Nyt on parempi mahdollisuus omaksua ”oikeat” työtavat koko prosessin läpi viemiseksi, niin mittauskuvauksissa kuin videokuvauksissa"


Jussi Alamäki - Maanrakennus Alamäki Oy


Skydata auttaa mielellään kaikissa drone asioissa laiteratkaisuista koulutukseen ja erilaisissa tuki- ja konsultointiasioissa. Ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme auttaa sinua yli 10 vuoden kokemuksella info@skydata.fi.


Lisätietoja Traficomin ilmoituksesta!


Erinomaista kesään kaikille!

23 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page