• Skydata

Traficom sallii A2 kategorian lentämisen ilman valvottua lisäteoriakoetta 31.12.2021 asti

Lainaus Traficomin 17.3 lähetetystä tiedotteesta!


"Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on päättänyt tänään 17.3.2021 sallia A2 kategoriassa lentämisen ilman valvotun lisäteoriakokeen suorittamista 31.12.2021 asti.


Tarkoituksemme olisi päästä A2 kokeiden järjestämisen kanssa liikkeelle arviolta 1.4.2021, jolloin kokelaille jäisi runsaasti aikaa suorittaa valvottu lisäteoriakoe ja kokeet voitaisiin järjestää väljästi terveysturvallisuus huomioiden."

Skydata on syksystä 2019 alkaen tarjonnut uusien EASA sääntöjen mukaisia koulutuksia, jotta asiakkaamme pystyisivät valmistelemaan siirtymistä uusiin määräyksiin. Erinäisten maakohtaisten viivytysten, Covid-19 maailmantilanteen ja viranomaisista johtuvista viivytyksistä johtuen, erilaisia siirtymäaikoja on nähty kuluneen vuoden aikana lukuisia. Seuraamme tilannetta ja pidämme myös asiakkaamme mahdollisuuksien mukaan ajantasalla parhaalla mahdollisella tavalla.


Skydatalla on ollut jo pitkään valmiudet järjestää asiakkailleen A2 kategorian valvottu luokkahuonekoe, mutta Traficom ei ole toistaiseksi virallisesti julkistanut kumppanuussopimusta, minkä takia kenellekään ei toistaiseksi ole virallista statusta. Heti kun saamme sopimuksen kuntoon, julkistamme tarjoamamme koulutus- ja koepalvelut sivuillamme.


Jos olet kiinnostunut aiheesta ja haluat lisätietoa ja itsesi postituslistalle aiheesta, laita meille sähköpostia otsikolla A2 kategoria, niin lisäämme teidät postituslistalle ja ilmoitamme asioiden etenemisestä.


Ennakkotietona kerrottakoon, että Skydata tulee tarjoamaan työkalut A2 katregorian kokeeseen valmistautumiseen ja sen suorittamiseen ja tarjoamaan mahdollisuuden itseopiskeluun DroneAkatemia etäkoulutusalustamme kautta.


Alla vielä linkki aihetta koskevaan uutiseen:


https://www.droneinfo.fi/fi/ajankohtaista/a2-kategorian-mukainen-lennattaminen-mahdollista-31122021-asti-ilman-lisateoriakoetta

26 katselukertaa0 kommenttia

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle