SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana olemme toimittaneet Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, kouluttaneet tuhansia pilotteja ja auttaneet yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa avaimet käteen periaatteella, mukaan lukien koulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20:stä alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnllisesti myös teknisiä ilmakuvauspalveluita Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Skydata

Traficom jukistanut tutkintamaksut uusien 1.7.2020 voimaanastuvien määräysten osalta

Traficom on julkistanut kauko-ohjaajan verkkoteoria- ja valvotun lisäteoriakokeen tutkintamaksut sekä laiterekisteröintömaksun.


Miehittämättömän ilma-aluksen rekisteröintimaksut / sähköinen rekisteröinti


40 € / 30 € / Rekistereröinti vuodeksi

85 € / 75 € / rekisteröinti kolmeksi vuodeksi

110 € / 100 € / rekisteröinti viideksi vuodeksi


Verkkoteoriakoe / sähköinen rekisteröinti


40 € / 30 € / rekisteröinti verkkoteoriakokeeseen


Osallistumismaksu valvottuun teoriakokeeseen


50 €


Hyväksytysti suoritettu koe antaa pätevyyden viideksi vuodeksi. Kauko-ohjaajan on suoritettava verkkoteoriakoe ennen valvottuun lisäteoriakokeeseen osallistumista!


Lisäksi Traficom on julkistanut UAS-käyttäjien ilmoitus ja "Erityinen" -kategorian toimintaluvat, joiden hinnat asettuvat 150 - 1000 euron välille riippuen lupatasosta.


Skydata tulee tarjoamaan virallisena teoriakokeen järjestäjänä valvottuja teoriakokeita Traficomin yhteistyökumppanina ja tarjoaa mahdollisuuden osallistua ennen valvotun lisäteoriakokeen suorittamista aamupäivän kestävän preppaus-kurssin, joka valmistaa osallistujaa valvottuun teoriakokeeseen.


Lisätietoja Skydatan valmennuksista kotisivuiltamme tai info@skydata.fi tai 040 - 5585 853.


KOULUTUS MAHDOLLISTA MYÖS ASIAKKAAN LUONA!


Koulutukset järjestetään Skydatan koulutustiloissa Espoon Suomenojalla. Koulutus ja koe on mahdollista suorittaa myös asiakkaan tiloissa erityisesti jos yrityksessä useampi henkilö suorittaa valvotun lisäteoriakokeen samaan aikaan.
19 katselukertaa