• Skydata

Traficom julkistanut tutkintomaksut uusien 1.7.2020 voimaanastuvien määräysten osalta

Päivitetty: 15. huhti 2020

Traficom (ent. Trafi) on julkistanut kauko-ohjaajan verkkoteoria- ja valvotun lisäteoriakokeen tutkintomaksut sekä laiterekisteröintimaksun.


Miehittämättömän ilma-aluksen rekisteröintimaksut / sähköinen rekisteröinti


40 € / 30 € / rekisteröinti vuodeksi

85 € / 75 € / rekisteröinti kolmeksi vuodeksi

110 € / 100 € / rekisteröinti viideksi vuodeksi


Verkkoteoriakoe / sähköinen rekisteröinti


40 € / 30 € / rekisteröinti verkkoteoriakokeeseen


Osallistumismaksu valvottuun teoriakokeeseen


50 €


Hyväksytysti suoritettu koe antaa pätevyyden viideksi vuodeksi. Kauko-ohjaajan on suoritettava verkkoteoriakoe ennen valvottuun lisäteoriakokeeseen osallistumista!


Lisäksi Traficom on julkistanut UAS-käyttäjien ilmoituksen ja kategorian "Erityinen" toimintaluvat, joiden hinnat asettuvat 150 - 1000 euron välille riippuen lupatasosta.


Skydata tulee tarjoamaan virallisena teoriakokeen järjestäjänä valvottuja teoriakokeita Traficomin yhteistyökumppanina ja tarjoaa mahdollisuuden osallistua ennen valvotun lisäteoriakokeen suorittamista aamupäivän kestävään preppaus-kurssiin, joka valmistaa osallistujaa valvottuun teoriakokeeseen.


Lisätietoja Skydatan valmennuksista kotisivuiltamme tai info@skydata.fi tai 040 - 5585 853.


KOULUTUS MAHDOLLISTA MYÖS ASIAKKAAN LUONA!


Koulutukset järjestetään Skydatan koulutustiloissa Espoon Suomenojalla. Koulutus ja koe on mahdollista suorittaa myös asiakkaan tiloissa erityisesti, jos yrityksessä useampi henkilö suorittaa valvotun lisäteoriakokeen samaan aikaan.
996 katselukertaa0 kommenttia

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle