• Skydata

Skydata päivystää normaalisti kesällä

Juhannus riennot ovat ohi ja useilla meistä lomakausi kolkuttelee jo ovella. Skydatan yritys- ja yksityiskoulutuksia jatketaan asiakkaan tarpeiden mukaan koko kesän läpi mutta Covid-19 virustilanteesta johtuen, emme toistaiseksi järjestä julkisia, luokkatiloissa tapahtuvia koulutuksia tai yleisiä kursseja.


Toivotaan että kesälomakauden jälkeen elokuun puolessa välissä pääsemme kaikki palaamaan takaisin normaaliin päiväjärjestykseen ja jatkamaan myös julkisia kursseja ja koulutusohjelmia.


Huomioittehan että vallitsevasta tilanteesta johtuen, Traficom on siirtänyt 1.7.2020 alkavaksi aiotun EASA määräykset


alkavaksi vasta 1.1.2021, joten tulevana syksynä on hyvin aikaa vielä sparrata organisaation koulutustarve kuntoon ja valmistautua uusiin määräyksiin heti uudenvuoden jälkeen.


Toivotamme kaikille erinomaista ja lämmintä kesää, hyviä droneprojekteja ja pysykäähän terveenä ja huolehtikaa läheisistänne.


Elokuussa jatketaan, mutta huomioikaa toki että Skydata päivystää normaalisti kaikissa droneasioissa 365 päivää vuodessa, joten olemme käytettävissänne normaalisti!

0 katselukertaa0 kommenttia

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle