top of page

LifThor tabletti ja näyttökiinnikkeet nyt saatavilla

Kaikki ymmärtävät miten tärkeää on, että dronea operoitaessa näyttölaite eli yleisesti tabletti tai älypuhelin on tasapainossa ja mahdollistaa katselukulman säädön. Valitettavasti laitteiden mennessä yhä pienemmiksi, radio-ohjaimen tabletti ja älypuhelinkiinnitykset ovat menneet entistä pienemmiksi ja ohjaimen operoiminen voi olla vaikeaa.


Norjalainen LifThor on miettinyt asiaa pidemmälle ja luonut erityisen laadukkaan ja toimivan lisävarustesarjan, joka mahdollistaa laitteiden kiinnittämisen radio-ohjaimiin laadukkaammin. Alumiinista valmistetut kiinnikkeet ovat erityisen laadukkaita ja suunniteltu kattavien kenttätestien pohjalta tarjoamaan parhaan mahdollisen ratkaisun tähän ongelmaan.


LifThor kiinnikkeitä on saatavilla Mavic Air, Mavic Air 2, Mavic 1 ja 2 sarjan laitteisiin (mukaanlukien Enterprise mallit), Autel EVO I ja II malleihin sekä DJI:n Smart Controller yhdistelmäohjaimelle. Lisäksi valmistaja tarjoaa laadukkaat kaapelit Lightning (IOS), USB ja USB-C laitteille sekä erilaisia monitorikiinnikkeitä ja olkahihnoja.


Skydatan varastoon saapui ensimmäinen tuote-erä heinäkuun lopussa ja meillä on nyt tarjolla muutama kappale Mjölnir COMBO ja Baldur COMBO malleina sekä laadukkaat videokaapelit.


Combo mallien hinta on 109 € alv.24%!


Mjölnir Combo on tarkoitettu kaikille Mavic sarjan laitteille (1, 2, platinum) ja Baldur malli on erityisesti Mavic Air 2 mallille suunniteltu kiinnikepaketti. Paketissa tulee mukana tablettikiinnike, olkahihna, 3 x eri mallisen videokaapelit sekä suojapussi.


SC Pro nimeä kantava kiinnitysadapteri on tarkoitettu Mavic 2 Smart Controller ohjaimelle ja mahdollistaa ulkoisen monitorin kiinnittämisen Smart Controller ohjaimeen, jotta esikatselunäyttökuva olisi 5.5" vakionäyttöä isompi. Lisävarusteena kiinnitysadapteriin on saatavilla kolmijalka-, tabletti- ja älypuheln- sekä Action kameran kiinnitysadapteri. Hinta on sama 109 € alv. 24%.
Tilauksen voi jättää sähköpostilla info@skydata.fi


Hyvää Kesänjatkoa!

35 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page