• Jan Lindberg

LifThor tabletti ja näyttökiinnikkeet nyt saatavilla

Kaikki ymmärtävät miten tärkeää on, että dronea operoitaessa näyttölaite eli yleisesti tabletti tai älypuhelin on tasapainossa ja mahdollistaa katselukulman säädön. Valitettavasti laitteiden mennessä yhä pienemmiksi, radio-ohjaimen tabletti ja älypuhelinkiinnitykset ovat menneet entistä pienemmiksi ja ohjaimen operoiminen voi olla vaikeaa.


Norjalainen LifThor on miettinyt asiaa pidemmälle ja luonut erityisen laadukkaan ja toimivan lisävarustesarjan, joka mahdollistaa laitteiden kiinnittämisen radio-ohjaimiin laadukkaammin. Alumiinista valmistetut kiinnikkeet ovat erityisen laadukkaita ja suunniteltu kattavien kenttätestien pohjalta tarjoamaan parhaan mahdollisen ratkaisun tähän ongelmaan.


LifThor kiinnikkeitä on saatavilla Mavic Air, Mavic Air 2, Mavic 1 ja 2 sarjan laitteisiin (mukaanlukien Enterprise mallit), Autel EVO I ja II malleihin sekä DJI:n Smart Controller yhdistelmäohjaimelle. Lisäksi valmistaja tarjoaa laadukkaat kaapelit Lightning (IOS), USB ja USB-C laitteille sekä erilaisia monitorikiinnikkeitä ja olkahihnoja.


Skydatan varastoon saapui ensimmäinen tuote-erä heinäkuun lopussa ja meillä on nyt tarjolla muutama kappale Mjölnir COMBO ja Baldur COMBO malleina sekä laadukkaat videokaapelit.


Combo mallien hinta on 109 € alv.24%!


Mjölnir Combo on tarkoitettu kaikille Mavic sarjan laitteille (1, 2, platinum) ja Baldur malli on erityisesti Mavic Air 2 mallille suunniteltu kiinnikepaketti. Paketissa tulee mukana tablettikiinnike, olkahihna, 3 x eri mallisen videokaapelit sekä suojapussi.


SC Pro nimeä kantava kiinnitysadapteri on tarkoitettu Mavic 2 Smart Controller ohjaimelle ja mahdollistaa ulkoisen monitorin kiinnittämisen Smart Controller ohjaimeen, jotta esikatselunäyttökuva olisi 5.5" vakionäyttöä isompi. Lisävarusteena kiinnitysadapteriin on saatavilla kolmijalka-, tabletti- ja älypuheln- sekä Action kameran kiinnitysadapteri. Hinta on sama 109 € alv. 24%.
Tilauksen voi jättää sähköpostilla info@skydata.fi


Hyvää Kesänjatkoa!

12 katselukertaa0 kommenttia

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle