SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana olemme toimittaneet Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, kouluttaneet tuhansia pilotteja ja auttaneet yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa avaimet käteen periaatteella, mukaan lukien koulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20:stä alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnllisesti myös teknisiä ilmakuvauspalveluita Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Jan Lindberg

Koronavirus ja koulutuspalvelut

Elämme haasteellisia aikoja varmasti kaikissa yrityksissä ja yhteisöissä. Ihmisten terveys ja turvallisuus on tässä tilanteessa ensisijaisen tärkeää, minkä takia Skydata kannattaa tällä hetkellä toimintamallia, jossa henkilö- ja joukkotapaamista pidättäydytään toistaiseksi.


Asiakkaidemme kautta olemme saaneet loppuviikon aikana tapaamis- ja koulutustilaisuus- sekä julkisten tapahtumien peruutuksia, joihin meidän oli tarkoitus osallistua. Peruutukset ovat aiheellisia kunnes epidemia saadaan kuriin.


Haluamme kuitenkin painottaa, että käytössämme on kaikissa koulutus-, konsultaatio- ja asiakastapaamisissa webinaari-työkaluja, joiden avulla pääasiallisesti kaikki paitsi varsinaiset drone lentoharjoitteluun liittyvät toimet voidaan suorittaa tehokkaasti ja turvallisesti etänä. Lisäksi olemme lisänneet sopimusasiakkaidemme sisältötuotantoa ja tulemme kuluvalla viikolla tarjoamaan usemman tutoriaalityyppisen videon muodossa sisältöä, johon jokainen voi tutustua etänä turvallisesti vaikka kotoaan käsin.


Kaikki yleiset koulutusohjelmat on toistaiseksi peruttu ja ilmoitamme uusista koulutuspäivistä tilanteen selkeytyessä. Ratkaisu-, laite- ja palvelumyynti jatkuu normaalisti ja tällä hetkellä esimerkiksi laitteiden toimituksissa ei ole merkittäviä viiveitä!


Turvallisia työ- ja etäpäivinä kaikille!


Skydata OyJan Lindberg Toimitusjohtaja

5 katselukertaa