top of page

Koronavirus ja drone-koulutuspalvelut

Päivitetty: 14. huhtik. 2020

Elämme haasteellisia aikoja varmasti kaikissa yrityksissä ja yhteisöissä. Ihmisten terveys ja turvallisuus on tässä tilanteessa ensisijaisen tärkeää, minkä takia Skydata pidättäytyy toistaiseksi henkilö- ja joukkotapaamisista.


Asiakkaidemme kautta olemme saaneet loppuviikon aikana tapaamis- ja koulutustilaisuus- sekä julkisten tapahtumien peruutuksia, joihin meidän oli tarkoitus osallistua. Peruutukset ovat aiheellisia, kunnes epidemia saadaan kuriin.


Haluamme kuitenkin painottaa, että käytössämme on kaikissa koulutus-, konsultaatio- ja asiakastapaamisissa webinaari-työkaluja, joiden avulla pääasiallisesti kaikki muu paitsi varsinaiset drone-lentoharjoittelu voidaan suorittaa tehokkaasti ja turvallisesti etänä. Lisäksi olemme lisänneet sopimusasiakkaidemme sisältötuotantoa ja tulemme kuluvalla viikolla tarjoamaan useamman tutoriaalityyppisen videon muodossa sisältöä, johon jokainen voi tutustua etänä turvallisesti vaikka kotoaan käsin.


Kaikki yleiset koulutusohjelmat on toistaiseksi peruttu ja ilmoitamme uusista koulutuspäivistä tilanteen selkeytyessä. Ratkaisu-, laite- ja palvelumyynti jatkuu normaalisti ja tällä hetkellä esimerkiksi laitteiden toimituksissa ei ole merkittäviä viiveitä!


Turvallisia työ- ja etäpäiviä kaikille!


Skydata OyJan Lindberg Toimitusjohtaja

111 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page