• Jan Lindberg

Koronavirus ja drone-koulutuspalvelut

Päivitetty: 14. huhti 2020

Elämme haasteellisia aikoja varmasti kaikissa yrityksissä ja yhteisöissä. Ihmisten terveys ja turvallisuus on tässä tilanteessa ensisijaisen tärkeää, minkä takia Skydata pidättäytyy toistaiseksi henkilö- ja joukkotapaamisista.


Asiakkaidemme kautta olemme saaneet loppuviikon aikana tapaamis- ja koulutustilaisuus- sekä julkisten tapahtumien peruutuksia, joihin meidän oli tarkoitus osallistua. Peruutukset ovat aiheellisia, kunnes epidemia saadaan kuriin.


Haluamme kuitenkin painottaa, että käytössämme on kaikissa koulutus-, konsultaatio- ja asiakastapaamisissa webinaari-työkaluja, joiden avulla pääasiallisesti kaikki muu paitsi varsinaiset drone-lentoharjoittelu voidaan suorittaa tehokkaasti ja turvallisesti etänä. Lisäksi olemme lisänneet sopimusasiakkaidemme sisältötuotantoa ja tulemme kuluvalla viikolla tarjoamaan useamman tutoriaalityyppisen videon muodossa sisältöä, johon jokainen voi tutustua etänä turvallisesti vaikka kotoaan käsin.


Kaikki yleiset koulutusohjelmat on toistaiseksi peruttu ja ilmoitamme uusista koulutuspäivistä tilanteen selkeytyessä. Ratkaisu-, laite- ja palvelumyynti jatkuu normaalisti ja tällä hetkellä esimerkiksi laitteiden toimituksissa ei ole merkittäviä viiveitä!


Turvallisia työ- ja etäpäiviä kaikille!


Skydata OyJan Lindberg Toimitusjohtaja

78 katselukertaa0 kommenttia

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle