• Skydata

FLIR Vue TZ20 kaksoissensori-lämpökamera UAV-sovelluksiin

FLIR Vue TZ20 on ensimmäinen kahdella lämpökamerasensorilla varustettu korkearesoluutioinen dronekamera DJI:n Matrice V2 200 ja Matrice 300 -alustoille. Sen käyttökohteita ovat esimerkiksi turvallisuussovellukset, kuten poliisin etsintätoiminta ja palokuntien palon laajuuden kartoitus sekä myös teollisuuden kriittisten kohteiden valvonta ja tarkastus.


Vue TZ20 antaa dronepiloteille parempaa tilannetietoisuutta tehtävän suorittamiseen.

FLIR Vue TZ20:ssä on sekä laajakulmainen 95 asteen linssi Boson-lämpökuvasensorille että kapeampikulmainen 19 asteen näkymällä varustettu Boson -lämpökuvasensori. Molemmissa sensoreissa on 640 x 512 resoluutio, joten piloteilla on huomattavan hyvä näkymä käytettävissään. Kamera on suojaluokitukseltaan IP44 ja painaa vain 640 g.

FLIR on suunnitellut TZ20:n DJI:n omalla Payload Software Development Kitillä DJI Skyport 2.0 alustalle, joten se integroituu hyvin DJI:n pilottiohjelmistoon. Toimintoihin kuuluu lämpökuvavideon suoratoisto, videotallennus ja pysäytyskuvien tallennus maksimissaan 20-kertaisella zoomilla. Tämän ansiosta käyttäjä voi toimia ja johtaa tehtäviä turvalliselta etäisyydeltä ja samalla tallentaa tarvittavaa lämpökuvatietoa.

Lisätietoa ja hinnat kysymällä meiltä!


info@skydata.fi

12 katselukertaa0 kommenttia

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle