top of page
  • Writer's pictureSkydata

Ensimmäiset Autel EVO II Dual laitteet toimitettu

Alkuviikosta saapui toimistollemme ensimmäiset Autel EVO II Dual hybrikameralaitteet ja ensimmäiset on toimitettu uusille Autel asiakkaille tänään.


Mistä on kysymys?


Autel EVO II Dual on Amerikkalaisen Autelin valmistama, 8K RGB ja 640 x 512 radiometrisellä FLIR lämpökameralla varustettu ratkaisu vaativille ammattilaisille, jotka haluavat pienikokoisen, huippuominaisuuksilla, helpolla lennettävyydellä ja ennen kaikkea kustannustehokkaaalla hinnalla varustetun droneratkaisun.


Lentoaikaa testatusti löytyy tällä yhdistelmällä 38 minuuttia ja Evo II Dual tarjoaa uskomattomat ominaisuudet erittäin kilpailukykyisesti hinnoitellussa paketissa.


Rugged Kit lisävarustepaketilla


Skydata toimittaa Suomessa Autel EVO II Dual laitemallia Rugged Kitillä eli käytännössä vastaavalla varustetasolla kuin DJI:ltä tuttu FlyMore kit. Kitti sisältää kaikki ammattimaiseen työskentelyyn tarvittavat varusteet seuraavasti.

  • 8K RGB kamera / 48MP kuvaresoluutio

  • FLIR 640x512 radiometrinen Boson lämpökamera

  • Vedenpitävä muovisalkku kaikille varusteille

  • Neljän akun multilatauslaite + virtalähde ja latauskaapeli

  • 12V autolaturi

  • 6 kpl potkureita ( 4 + 2 varapotkuria)

  • Tarvittavat kytkentäkaapelit IOS ja Android päätelaitteille



Etsintään, kartoitukseen, valvontaan, tutkimukseen, kattotarkastuksiin, kaukolämpöverkkojen tutkimiseen ja moneen muuhun!.


EVO II Dual mallin 48MP korkearesoluutioinen RGB kamera mahdollistaa esimerkiksi automatisoiduissa tarkastus- ja kartoitustehtävissä tallennuksen 48MP resoluutioilla. Kartoitustehtävissä tämä tarkoittaa huippulaadukkaita kuvia sekä merkittävästi tehokkaampaa työnkuvaa kentällä, mahdollistamalla huomattavasti normaalia korkeammat kartoituslentokorkeudet ja tämän ansiosta, nopeamman tehtäväsuorituksen sekä laajemman kartoitusalueen.


EVO II Dual mallin lämpökameran korkea resoluutio mahdollistaa erilaiset tarkastukset, etsintä- ja valvontatehtävät 30Hz kuvataajuudella (30 kuvaa sekunnissa) ja lämpökamerakuvien tallennuksen radiometrisenä jpg-r tiedostona. Tämä mahdollistaa kuvien tarkastelun analysointivaiheessa pikselitarkalla lämpötila-arvolla.


Autel Xplorer aplikaatioissa myös kartoitus-lentotila


Autelin apissa on mukana myös kartoitus lentotila, jonka avulla pilotti voi suunnitella suoraan älypuhelin tai tabletin näytöllä 2D ja 3D kartoitustehtäviä sekä määrittää reittipiste- eli waypoint lentoja ja pisteissä suoritettavia toimenpiteitä.


Ota yhteyttä, niin laitamme sähköpostilla tulemaan laite-esitteen ja teemme teille samalla myös tarjouksen laitteesta!

145 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page