• Skydata

EASA dronemääräys koulutusohjelma julkistettu

1.7.2020 voimaanastuvat uudet dronemääräykset muuttavat merkittävästi drone lenntätystoiminnan vaatimuksia. Skydata on jo kesästä 2019 aloittanut uusien sääntöjen pohjalta laadittujen koulutusohjelmien kehittämisen ja tarjoamme nyt avaimet käteen toteutuksella koulutus- ja kehitysohjelman, joka mahdollistaa uusien EASA säännösten mukaisen lentotoiminnan, joustavasti ja kustannustehokkaasti.


Koulutusohjelma tarjoaa kaikki tarvittavat elementit organisaatioille, jotta lentotoiminta voi jatkua normaalisti ja uusien sääntöjen mukaisesti drone mallistosta riippumatta.


Skydata tulee tarjoamaan myös Traficomin koulutuskumppanina, toisen asteen valvotut drone kokeet ja näihin liittyvät preppaus- ja erikoiskurssit, joilla varmistetaan riittävä osaaminen ennen kokeeseen osallistumista.


Pääosa tarjoamistamme koulutusohjelmista on organisaatio- ja sovelluskohtaista yksityiskoulutusta Skydatan Espoon uusissa koulutustiloissa tai asiakkaan luona. Koulutukset räätälöidään aina asiakkaan erikoistarpeiden ja toimintamallien mukaisesti ja palveluihimme kuuluu myös toiminnantukisopimus, joka tarjoaa kattavat lisäpalvelut kuten verkkokoulutus-, webinaari- ja dokumenttipankin sekä monenlaisia apuvälineitä drone operointiin liittyen.


Lisätietoa asiakas- ja sovelluskohtaisista koulutuksista antaa koulutuspäällikkömme Pirkka Herpiö!19 katselukertaa0 kommenttia

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle