• Skydata

Dronsense hallintaratkaisu viranomaisille on uusiutunut

Päivitetty: 25. elo 2020

Amerikkalainen viranomaisille ja mm. Norjan poliisin käyttämä drone hallinta-alusta on uusiutunut. Dronesense on useammasta eri hallintamoduulista koostuva drone hallinta-alusta, jonka keskeiset toiminnallisuudet ovat:

  • OPS Center / hallintapaneeli etämonitorointiin ja reittisuunnitteluun

  • WEBlaite- ja pilottihallintakanta

  • MOBILE aplikaatio dronen lentämiseen

Uusi versio kantaa nimeä DroneSense 2020


Uusi versio tukee nyt pelkän iPadin lisäksi iPhonea, DJI Crystalsky näyttölaitetta sekä DJI Smart Controller ohjainta. Laitetukea on laajennettu Parrot Anafi droneihin ja DJI M300 RTK malliin. Valmistajan mukaan lisää tuettuja laitteita on tulossa lähiaikoina.


Dronesense 2020 drone aplikaatio Mobilen uusi näkymä


Uusiutunut operaationäkyvä live hallinnalla


Uusi "operation hub" on uudistuksista mielenkiintoisin. Hallintamoduuli tarjoaa viranomaiskäytössä operaation johtajille täysin uudenlaisen käyttökokemuksen live videoihin ja aktiivisten reittisuunnitelmien hallinnoimiseen. Tärkeimmistä uusista ominaisuuksista mainittakoon usean videonlänteen tuki, mahdollisuus organisoida näkymä tehtävittäin, erilaiset päällekkäiset kuvatilat sekä laajentaa pintamalleja omalla Esri mallilla. Lisäksi ohjelma tukee tehtävä koodeja, joiden avulla voidaan hallinnoida oman organisaation ulkopuolella toteuttavia tehtäviä ja kalustoa.Uudistettu tiedonhallinta kokemus


Uudistunut, entistä selkeämpi ja intuitiivisempi käyttöliittymä datan kuten lentologien, kaluston, pilottien ja NOTAMien hallintaan.


Dataa voidan visualisoida nykyään myös kartta- ja kalenterinäkymissä sekä suodattaa ja järjestellä dataa monipuolisemmin. Uusi versio mahdollistaa myös administraattorin luoda ja hallinnoida tiimejä ja räätälöidä käyttäjärooleja ja käyttöoikeuksia, varmistakseen mahdollisimman tietoturvallisen toiminnallisuuden.Skydata saa uuden ohjelmistoversion käyttöönsä loppukuusta ja tulemme tekemään kattavan esittelyvideon aiheesta heti kun mahdollista.


Käykää tutustumassa kotisivuillamme aikaisempaan versioon. Päivitämme tiedot heti kun saamme uudesta julkaisusta materiaalia lisää ja omakohtaisia käyttökokemuksia.


https://www.skydata.fi/dronesense

29 katselukertaa0 kommenttia

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle