top of page
  • Writer's pictureSkydata

Dronsense hallintaratkaisu viranomaisille on uusiutunut

Päivitetty: 25. elok. 2020

Amerikkalainen viranomaisille ja mm. Norjan poliisin käyttämä drone hallinta-alusta on uusiutunut. Dronesense on useammasta eri hallintamoduulista koostuva drone hallinta-alusta, jonka keskeiset toiminnallisuudet ovat:

  • OPS Center / hallintapaneeli etämonitorointiin ja reittisuunnitteluun

  • WEBlaite- ja pilottihallintakanta

  • MOBILE aplikaatio dronen lentämiseen

Uusi versio kantaa nimeä DroneSense 2020


Uusi versio tukee nyt pelkän iPadin lisäksi iPhonea, DJI Crystalsky näyttölaitetta sekä DJI Smart Controller ohjainta. Laitetukea on laajennettu Parrot Anafi droneihin ja DJI M300 RTK malliin. Valmistajan mukaan lisää tuettuja laitteita on tulossa lähiaikoina.


Dronesense 2020 drone aplikaatio Mobilen uusi näkymä


Uusiutunut operaationäkyvä live hallinnalla


Uusi "operation hub" on uudistuksista mielenkiintoisin. Hallintamoduuli tarjoaa viranomaiskäytössä operaation johtajille täysin uudenlaisen käyttökokemuksen live videoihin ja aktiivisten reittisuunnitelmien hallinnoimiseen. Tärkeimmistä uusista ominaisuuksista mainittakoon usean videonlänteen tuki, mahdollisuus organisoida näkymä tehtävittäin, erilaiset päällekkäiset kuvatilat sekä laajentaa pintamalleja omalla Esri mallilla. Lisäksi ohjelma tukee tehtävä koodeja, joiden avulla voidaan hallinnoida oman organisaation ulkopuolella toteuttavia tehtäviä ja kalustoa.Uudistettu tiedonhallinta kokemus


Uudistunut, entistä selkeämpi ja intuitiivisempi käyttöliittymä datan kuten lentologien, kaluston, pilottien ja NOTAMien hallintaan.


Dataa voidan visualisoida nykyään myös kartta- ja kalenterinäkymissä sekä suodattaa ja järjestellä dataa monipuolisemmin. Uusi versio mahdollistaa myös administraattorin luoda ja hallinnoida tiimejä ja räätälöidä käyttäjärooleja ja käyttöoikeuksia, varmistakseen mahdollisimman tietoturvallisen toiminnallisuuden.Skydata saa uuden ohjelmistoversion käyttöönsä loppukuusta ja tulemme tekemään kattavan esittelyvideon aiheesta heti kun mahdollista.


Käykää tutustumassa kotisivuillamme aikaisempaan versioon. Päivitämme tiedot heti kun saamme uudesta julkaisusta materiaalia lisää ja omakohtaisia käyttökokemuksia.


46 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page