• Skydata

DJI pilvi PPK palvelu

DJI on julkistanut jo alkuvuodesta DJI GS RTK aplikaatiolle (Phantom 4 RTK:n sisäänrakennettu aplikaatio) PPK pilvipalvelun. Käyttäjät voivat toiminnon avulla suorittaa PPK laskentoja suoraan aplikaatiossa. Tämä tehostaa ja nopeuttaa työnkuvaa merkittävästi, vähentämättä data tarkkuutta.


POS data voidaan ladata suoraan DJI Terra ohjelmaan jatkokäsittelyä varten!


Yhteensopivuuus


CloudPPK palvelu on käytettävissä DJI GS RTK aplikaation kautta, Phantom 4 RTK mallin sisäänrakennetun Crystalsky näyttölaitteen kautta.


Saatavuus


Palvelu on saatavilla Suomessa.


Ilmainen koekäyttö


DJI tarjoaa ilmaisen koekäyttömahdollisuuden nykyisille tai uusille RTK käyttäjille. Koekäyttöä varten tarvittavan hakulomakkeen saat Skydatalta.


Palvelun hinta on 220 euroa alv.0%


19 katselukertaa0 kommenttia

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle