top of page

DJI MAVIC 2 ENTERPRISE ADVANCED JULKISTETTU

DJI on tänään julkistanut uuden Mavic 2 Enterprise Advanced mallin. Pääasialliset muutokset nykyiseen M2E Dual mallin laitemalliin liittyvät kamera ominaisuuksiin ja RTK paikannukseen. Hinnaksi on ilmoitettu 6.500 € alv. 24% ja laitteiden toimitusten tulisi alkaa maaliskuun lopulla 2021.

Täysin uudistunut kamera huippuresoluutiolla


Uusi Advanced malli on varustettu hybridi eli yhdistelmäkameralla, jossa yhdistyy huippuresoluutioinen lämpökamera ja 4K visuaalinen RGB kamera.


Lämpökameran 640x512 resoluutioinen kuva vastaa nykypäivän parhaita FLIR kameroiden resoluutioita ja kuvavirtaa tallennetaan 30Hz nopeudella tarvittaessa radiometrisenä. Lämpökameran tarkkuus on jopa +/- 2° ja kamerassa on 16x digitaalinen zoomaus.


Visuaalisen kameran 4K videokuvauksen lisäksi, valokuvat tallentuvat nyt 48MP resoluutiolla ja kamera on varustettu myös 4x lossless zoomilla (FullHD resoluutiolla) sekä 32x digitaalisella zoomauskertoimella.

Yhdistelmäkuva


Uudistuneessa Advanced mallissa voidaan hybridikameran ansiosta katsoa kummankin kameran kuvaa rinnakkain ja vaihtaa kuvakulma eri kameroiden kesken. Uusi rinnakkaisnäyttöratkaisu mahdollistaa helposti visuaalisesta kuvasta yksityiskohtien tunnistamisen, samaan aikaan kun lämpökamera erottaa erilaiset lämpökohteet toisessa kuvassa.


RTK moduuli lisävarusteena


Advanced malliin on lisävarusteena saatavissa RTK vastaanotin, joka mahdollistaa senttimetrin tarkan paikkatiedon sekä mahdollisuuden lentää myös vaikeissa ympäristöissä kuten sähkölinjojen ja erilaisten tukiasemien lähellä. RTK moduuli ei ainoastaan paranna paikkatarkkuutta vaan lisää myös turvallisuutta erityisesti vaikeissa sähkömagnettisia häiriöitä tuottavissa ympäristöissä.

Reittilentotilassa laitteeseen voidaan asettaa jopa 240 reittipistettä, joiden avulla voidaan suorittaa täysin automatisoituja tarkastus- ja muita tehtäviä.


Muutama huomioi laitteen käyttötarkoituksesta


Huolimatta siitä, että M2E Advanced malli voidaan varustaa RTK moduulilla, laite ei ole kameransa puolesta tarkoitettu varsinaisesti perinteiseen kartoitukseen / ortokuvaukseen. Kenno on suhteellisen pieni, kamerassa ei ole mekaanista suljinta ja laite ei tue PPK jälkikäsittelyä.


Tämä ei kuitenkaan tarkoita etteikö sitä voisi käyttää kartoitukseen, mutta pääasiallinen käyttötarkoitus on erilaiset viranomaistehtävät sekä sähkö- ja vastaavien sähkömagneettisesti vaikeiden käyttöympäristöjen lähellä lentäminen, joka lisävarusteena saatavan RTK moduulin avulla mahdollistaa sähköisen kompassihäiriön sattuessa, vakaan ja paikkatarkan lentämisen RTK moduulin ansiosta.


Saatavuus ja hinnoittelu


Laitteen hinta ilman RTK moduulia tulee olemaan noin 6.500 € alv. 24% ja RTK moduulin hinnaksi on ilmoitettu 500 € alv. 24%. Laitteiden toimitukset alkavat maaliskuun lopulla 2021.


Lisätietoa ja ennakkovaraukset info@skydata.fi


Huom - tee ennakkovaraus ja säästät 50% etäkoulutuspaketista


Tulemme tarjoamaan ennakkovaraajille laitteiston etäkoulutuspaketin 50% alennettuun hintaan. Koulutuspaketti on saatavilla Skydatan tammikuun alussa 2021 avattavan Drone Akatemia etäkoulutusalustan kautta.Kuvagalleria
880 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page