top of page

DJI dronet Notre Damen pelastustöissä

Vastaanotimme juuri virallisen tiedotteen DJI:ltä koskien Notre Damen palon sammutustehtäviä.


DJI TIEDOTTAA:


Olemme kaikki lukeneet varmasti valitettavasta palosta Pariisin Notre Damessa.

Pariisin poliisi hyödynsi DJI:n Mavic Pro ja Matrice 210 mallin droneja palon sammutustöissä, ohjaamalla reaaliaikaisen dronesta lähetetyn kuvamateriaalin avulla pelastusviranomaisia kohteessa kohteen välittömään läheisyyteen perustetun väliaikaisen kontrollikeskuksen kautta.


Media on ottanut positiivisesti kantaa UAV laitteiden käyttöön tämän kaltaisissa pelastustehtävissä ja Pariisin poliisin edustaja on mm. todennut julkisesti että "tämänkaltaisissa pelastustehtävissä, UAV eli drone laitteiden osallisuus on elintärkeää taktisesti".


DJI tukee katedraalin korjaustöitä rakennusyrityksen kautta, suorittamalla tänään keskiviikkona 17.4 lentotehtävän jossa rakennuksen vaurioita kartoitetaan 3D rekonstruktio tehtävässä DJI Phantom 4 RTK mallin laitteella.


Käytännössä rakennuksen vauriot kuvataan Phantom 4 RTK mallin DJI dronella ja niistä muodostetaan 3D kuvamateriaalia, jota voidaan tehokkaasti hyödyntää uudisrakentamisen ja korjaustöiden suunnittelussa.


 

Skydata on Dronefactoryn yhteistyökumppani ja tarjoaa drone teknologiohin perustuvia kuvaus-, koulutus- ja konsultointipalveluita valtakunnallisen asiantuntijaverkostonsa kautta.
20 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Skydata UAV Expo Europe messuilla Amsterdamissa

Osallistuimme Amsterdamin UAV Expo Europe messuille 8-9 huhtikuuta, jotka järjestettiin nyt Euroopassa kolmatta kertaa. UAVEE on suhteellisen pieni messu verrattuna isoihin kaupallisiin messuihin esim

Comments


bottom of page