top of page

Tervetuloa Skydatan Drone uutisiin

Skydatan uudet tilat on avattu ja koulutukset tiloissa alkavat huhtikuussa. Tarjoamme ammattimaisten käytännön kokemuksiin perustuvien yksityis-, yritys- ja ryhmäkoulutusten lisäksi teknisiä drone kuvauspalveluita valtakunnallisen asiantuntijaverkostomme avulla. Palveluihimme kuuluu mm. kartoitus-, lämpökuvaus-, rakennus- ja kiinteistö- sekä tarkastus-, kaukolämpö-, sähköverkko- ja muut erikoiskuvaukset.


Drone kuvausten lisäksi käytössämme on alan laadukkain 3D tila-kuvauslaitteisto, jolla tuotamme mm. teknisten tilojen interaktiivisia esittelyvideoita. Kauttamme saatte myös perinteiset valo- ja videokuvauspalvelut kokeneiden ammattilaisten toteuttamina.


Drone teknologioiden hyödyntämistä harkitseville tai jo käyttäville yrityksille tarjoamme yli 10 vuoden drone-ratkaisutoimittaja kokemuksella Skydata Drone Business neuvonta- ja konsultointipalveluita, jonka avulla organisaationne saa alan kokeneimpien ammattilaisten osaamisen käyttöönsä.


Seuraa sivujamme ja liity postituslistallemme. Saat alan parhaat ja uusimmat uutiset suoraan sähköpostiisi kahdesti kuukaudessa.


Liittymällä Skydatan uutiskirjeen vastaanottajaksi, tarjoamme maailmalta alan parhaat uutiset kahdesti kuukaudessa lähetettynä suoraan sähköpostiisi. Mielenkiintoisimmat uutiset koostetaan kymmenistä eri drone ja teknologia uutispalveluiden syötteistä maailmalta ja Suomesta. Valitsemme ajankohtaisimmat ja mielenkiintoisimmat uutiset ja teemme näistä Suomenkieliset koosteet, jotta sinun olisi helppo tutustua drone teknologioiden maailmaan vaivattomasti.


Koulutukset alkavat huhtikuussa 2019


Aloitamme huhtikuussa drone yleiskoulutuksella sekä lämpökameroiden tehokas hyödyntäminen dronelaitteilla kursseilla. Luonnollisesti ryhmäkoulutusten lisäksi tarjoamme yritys- ja ratkaisutoimituskoulutuksia, joita olemme tehneet jo lähes 10 vuotta.


Jos haluat lisätietoa koulutuksista, tarjouksen tai haluat sopia tapaamisen tiloissamme, ota yhteyttä laittamalla viestiä meille alla olevan linkin kautta.Tervetuloa Skydatan asiakkaaksi!Jan Lindberg Myyntijohtaja, Partneri

14 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page