• Skydata

AVSS laskuvarjojärjestelmät Matrice M200 sarja

AVSS on tänään julkistanut testituloksensa ja vahvisti että heidän uusi ainutlaatuinen AVSS laskuvarjojärjestelmänsä on yhteensopiva myös DJI M210 RTK v2 mallin kanssa.


AVSS laskuvarjojärjestelmä perustuu ainutlaatuiseen kaksi moduuliseen toteutukseen, jossa laskuvarjomoduuli on laukaisun jälkeen vaihdettavissa uuteen hetkessä myös kentällä.


M200 V1 ja V2 kaikkien mallien kanssa yhteensopiva ratkaisu tarjoaa luotettavan laskuvarjoratkaisun, joka on ensimmäisenä maailmassa saanut FAA hyväksynnän ja uusien EASA määräystenmukainen hyväksyntä on tulossa Q1-2020 alussa. Ratkaisussa yhdistyy automaattinen ja manuaalinen laukaisu, näppärä, käyttäjän toimesta vaihdettava POD laskuvarjoyksikkö ja kehittynyt virrankatkaisutekniikka, joka sammuttaa laitteesta virrat turvallisesti, pysäyttäen potkurit ja laukaisten varjon vasta potkureiden pysähtyessä.


AVSS järjestelmän laukaisujärjestelmä on jousitoiminen eli myös lentokoneessa kuljetettavissa ilman erikoislupia toisin kuin moni kilpailijan ratkaisu ja varustettu kaukolaukaisu-ohjaimella, vara POD laskuvarjo moduulilla ja M200 yhteensopivalla asennussarjalla.


Laskuvarjot saadaan myyntiin Q2-2020 lopulla eli ennen kesää hyvissä ajoin ennen kuin uusi EASA määräys astuu voimaan.


Tiesithän että uusien EASA määräysten myötä, laskuvarjolla varustetulle dronelle saa lentoluvat helpommin myös tiheälle asutuille alueille erityisesti yli 4kg painaviin laitteisiin uuden SORA käytännön myötä.
8 katselukertaa0 kommenttia

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle