top of page
  • Writer's pictureSkydata

AVSS laskuvarjojärjestelmät Matrice M200 sarja

AVSS on tänään julkistanut testituloksensa ja vahvisti että heidän uusi ainutlaatuinen AVSS laskuvarjojärjestelmänsä on yhteensopiva myös DJI M210 RTK v2 mallin kanssa.


AVSS laskuvarjojärjestelmä perustuu ainutlaatuiseen kaksi moduuliseen toteutukseen, jossa laskuvarjomoduuli on laukaisun jälkeen vaihdettavissa uuteen hetkessä myös kentällä.


M200 V1 ja V2 kaikkien mallien kanssa yhteensopiva ratkaisu tarjoaa luotettavan laskuvarjoratkaisun, joka on ensimmäisenä maailmassa saanut FAA hyväksynnän ja uusien EASA määräystenmukainen hyväksyntä on tulossa Q1-2020 alussa. Ratkaisussa yhdistyy automaattinen ja manuaalinen laukaisu, näppärä, käyttäjän toimesta vaihdettava POD laskuvarjoyksikkö ja kehittynyt virrankatkaisutekniikka, joka sammuttaa laitteesta virrat turvallisesti, pysäyttäen potkurit ja laukaisten varjon vasta potkureiden pysähtyessä.


AVSS järjestelmän laukaisujärjestelmä on jousitoiminen eli myös lentokoneessa kuljetettavissa ilman erikoislupia toisin kuin moni kilpailijan ratkaisu ja varustettu kaukolaukaisu-ohjaimella, vara POD laskuvarjo moduulilla ja M200 yhteensopivalla asennussarjalla.


Laskuvarjot saadaan myyntiin Q2-2020 lopulla eli ennen kesää hyvissä ajoin ennen kuin uusi EASA määräys astuu voimaan.


Tiesithän että uusien EASA määräysten myötä, laskuvarjolla varustetulle dronelle saa lentoluvat helpommin myös tiheälle asutuille alueille erityisesti yli 4kg painaviin laitteisiin uuden SORA käytännön myötä.
34 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page