top of page
  • Writer's pictureSkydata

Autel Live Deck - langaton tiedonsiirto jopa 7 km etäisyydelle

Autel Live Deck on videokuvan reaaliaikaiseen streamaukseen tarkoitettu lisävaruste, joka siirtää videokuvan dronelta jopa viiden kilometrin päästä. Live Deckissä on sisäinen akku, jonka kesto on jopa 4 tuntia. Laite voidaan sijoittaa esimerkiksi rakennuskohteissa tai kartoitustilanteessa, toimistoon, ajoneuvoon tai ulos katolle (kestää myös sääolosuhteita) josta livekuva voidaan johtaa HDMI- Ethernet- tai USB liitännän avulla toimistohuoneeseen, jossa livekuvaa voidaan tarkastella reaaliaikaisena.

Yksinkertainen idea helppokäyttöisesti


Live Deck vastaanottaa dronen videosignaalin samalla tavalla kuin dronen oma radio-ohjain. Live Deck toimii erillisenä videosignaalin vastaanottimena ja toistaa videokuvan 1080p 60 fps FullHD tasoisena eteenpäin langallisesti haluttuun kohteeseen kuten TV, tietokone (Windows / MAC IOS) tai IOS ja Android tablettilaitteet. Live kuvaa voidaan ”ajaa sisään” myös esimerkiksi Teams konferenssiohjelmaan, jolloin kuka tahansa pystyy seuraamaan kuvaa konferenssiyhteyden kautta missä tahansa päin maailmaa - reaaliaikaisesti.


Pienikokoinen ja helposti kannettava


Live Deck on vain 140 x 96 x 25 mm kokoinen ja painaa 400 grammaa. Laite voidaan kiinnittää esimerkiksi kaksipuoleisella karhuntarralla helposti erilaisiin kohteisiin tai liittää LifThor pidikkeeseen.


Laite on varustettu SMA liitäntäisillä antenneilla. Tarvittaessa antennit voidaan helposti vaihtaa tehokkaampiin tai asentaa Skydatalta saatava ajoneuvosarja, jolloin Live Deck yksikkö voidaan asentaa esimerkiksi kiinteästi ajoneuvoon, yhdistää HDMI kaapeleilla näyttölaitteeseen ja vastaanottaa dronen videosignaali ajoneuvon ulkopuolelle sijoitetun antenniratkaisun kautta yhtä tehokkaasti kuin ajoneuvon ulkopuolella ja tarvittaessa streamata langattomasti eteenpäin.

Yhteensopiva Autel EVO ja Autel EVO II mallien kanssa


Kolme eri liitäntämahdollisuutta - jopa yhtäaikaa


Live Deck on varustettu Ethernet-, HDMI- ja USB liitännöillä. Signaali voidaan siirtää jopa samanaikaisesti kaikkien kolmen eri siirtoyhteyden avulla eteenpäin. Ominaisuus mahdollistaa videosignaalin siirtämisen samanaikaisesti esimerkiksi paikalliselle tarkkailutiimille ja streamattuna eteenpäin käyttämällä Ethernet-, USB- tai HDMI liitäntää. Erinomainen ratkaisu on liittää Live Deck ulkoiseen streamauspurkkiin / langattomaan ”reitittimeen” tai meiltä saatavaan HDMI liitäntäiseen streamauspurkkiin, joka siirtää kuvan reaaliaikaisena langattomasti Wifin tai LTE 4G/5G verkon kautta haluttuun kohteeseen kuten omaan Youtube salattuun kanavaan, Facebookiin tai vastaaviin streamaus toistopalveluihin.


Autel Live Deck on saatavilla Skydatalta, joka maahantuo Autel EVO II sarjan malleja Suomessa. Kysy lisää Live Deckin tarjoamista mahdollisuuksista meiltä info@skydata.fi tai soittamalla numeroon 040 - 5585 853.

118 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page