• Skydata

Autel EVO II Dual BETA firmikset julkistettu - TÄRKEÄ

Autel on julkistanut perjantaina uudet BETA versiot firmiksestä, jotka tukevat uusia toiminnallisuuksia kuten radiometriikkaa, alue- ja pistemittaustyökaluja.


Päivityksen avulla, Android käyttöjärjestelmän toiminnallisuuksiin liittyvät merkittävät puutteet on korjattu ja laitetta voi nyt operoida Android tableteilla ja lisäksi esimerkiksi DJI:n Crystalsky Android pohjaisella näyttölaitteella (koskee ainoastaan Dual 30Hz radiometristä mallia, jonka toimitukset ovat alkaneet vasta viime viikolla).


Päivitykset kannattaa ladata heti oheisesta osoitteesta ja asentaa, jotta uudet toiminnot saadaan käyttöön. Lukekaa päivitykseen liittyvä ohjeistus tarkkaan läpi ja suorittakaa päivityksen jälkeen laitteen IMU ja KOMPASSI kalibrointi ennen ensimmäistä lentoa.


Päivityksen voi noutaa oheisesta linkistä:


https://auteldrones.com/pages/evo-ii-downloads


Espoossa 12.10.2020 / Skydata Oy

40 katselukertaa0 kommenttia

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle