top of page

30.4.2019 THERMAL DRONE KOULUTUS SKYDATALLA!


Järjestämme 30.4.2019 koulutuksen lämpökameran käyttämisestä dronelaitteella.


Koulutuksessa käsittelemme tarkemmin lämpökuvauksen perusteita, kameran asetuksia ja lämpökuvauksissa käytettävää lentotekniikkaa. Päivän toisessa vaiheessa tarkastelemme tarkemmin lämpökuva materiaalia, analysoimme dataa ja laadimme kuvauskohteesta lämpökuvaus raportin. Koulutus on lämpökuvaus ja -kamera painotteinen eli drone laite- ja lentotuntemus on suotavaa.


Kurssi oveltuu kaikille drone lämpökuvaajille, asiaa harkitseville ja aloitteville kuvaajille, jotka haluavat oppia tehokkaasti lämpökuvauksen perusasiat ja valmiuden tarjota ammattimaisesti drone lämpökuvauspalveluita asiakkailleen.


Kurssin aikana käsittelemme mm.

  • Kauko- ja sähköverkkosovelluksia

  • Kiinteistön julkisivun lämpövuotokuvauksia

  • Aurinkopaneelivoimaloiden lämpökuvauksia

Koulutus pidetään pienryhmässä, joten jokaisella osallistujalla on mahdollisuus oppia tehokkaasti ja kysyä aiheeseen liittyviä kysymyksiä kouluttajilta.


Pääkouluttajana toimii FLIR maahantuoja Infradex Oyn ITC-2 tason lisensoitu kouluttaja Timo Stjernberg, avustajanaan Jan Lindberg Skydatasta.


Koulutuksen hinta 790€ alv.0%. Ilmoittautuminen ja tiedustelut info@skydata.fi.


Ilmoittaudu nopeasti, ryhmäkoko max. 10 henkilöä. Koulutus tapahtuu Skydatan uusissa tiloissa Espoon Suomenojalla, Niittyrinne 2b / 2.krs, 02270 Espoo osoitteessa.


Koulutukseen sisältyy aamiastarjoilu, kahvitus/tee koulutuspäivän aikana!


 


72 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Skydata UAV Expo Europe messuilla Amsterdamissa

Osallistuimme Amsterdamin UAV Expo Europe messuille 8-9 huhtikuuta, jotka järjestettiin nyt Euroopassa kolmatta kertaa. UAVEE on suhteellisen pieni messu verrattuna isoihin kaupallisiin messuihin esim

Comments


bottom of page