ANTENNIVAHVISTIMET

MICASENCE

VIEWPROTECH

- M200 -LED VALO

4 HAWKS ANTENNIVAHVISTIMET

Raptor antennivahvistimet on suunniteltu ammattikäyttöön, parantaen kantamaa jopa 4x pidemmäksi ja varmistaen että vaikeissakin olosuhteissa videokuva ja dronen ohjaus toimivat luotettavasti ilman katkoksia.

 

Kaikki Raptor mallit ovat passiivisia malleja eli niiden käyttö EU alueella on sallittu ilman lupaa. 

 

SR mallissa vahvistus on 9dbi ja XR mallissa 11-14 dbi mallista riippuen. Suosittelemme Raptor antennivahvistimia kaikille, jotka haluavat parantaa signaalilaatua helposti ja edullisesti.

 

Raptor mallistosta löytyy antennivahvistinratkaisut kaikille yleisimmille dronemalleille, ml. DJI Mavic-, Phantom 3 ja 4, Matrice 200, Inspire 1 & 2 mallit sekä Mavic Mini, Spart. Lisäksi antenneja on saatavilla muutaman päivän toimitusajalla kauttamme myös Yuneec, Autel ja 3DR droneille. 

 

Antennin asennus vaatii radio-ohjaimen avaamisen ja antennikaapeleiden vaihdon. Skydata tarjoaa asennuspalvelua tarvittaessa antennivahvistimien asentamiseen.

 

Kysy myös viranomaisille tarkoitettuja ajoneuvo antenni asennuskittejä! 

MICASENSE 

Micasense tarjoaa multispektraalikamerat, jotka ovat suoraan yhteensopivia mm. DJI Matrice M200 V2 sarjan mallien kanssa. Skyport kiinnityksellä ja ulkoisella päivänvalosensorilla varustettu valmis asennuspaketti on helppo ottaa käyttöön kiinnittämällä se DJI Skyport kamerakiinnitysporttiin.

 

DJI MATRICE 200 V2 LED -VALO

Erittäin tehokas LED valo, joka kiinnitetään DJI Skyport kamerapaikalle, jolloin valon ohjaaminen on mahdollista suoraan DJI Pilot aplikaation kautta.

Valoteho jopa 10.000 lumenia, joka riittää valaisemaan kohteen kamerasta riippuen jopa 200 metrin päässä. 

LED valo toimii myös hälytysvalona kolmen eri toimintatilan ansiosta. Päällä, vilkkuvalo ja SOS vilkkuvalo. 

VIEWPROTECH KAMERAT

Viewprotech valmistaa useita erilaisia erikoiskameramalleja DJI Skyport kiinnityksellä. Valikoimasta löytyy 10-30x zoomilla varustettuja malleja, laser valovahvistinkamerat, GPR  sekä lämpökamerasensoreilla varustetut kamerat myös kohteen automaattisella seurannalla ja GPS paikkatunnistuksella.

Viewprotech kameramallisto on saatavilla sekä DJI että yleiskiinnityksillä ja kaikissa kameroissa on pääasiallisesti

3-akselinen gimbaali. 

 

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle