DJI GOVERNMENT

TIETOSUOJAOHJELMA

Turvalliset ja luotettavat toimintamallit viranomaistason toimijoille

TEHOSTA TURVALLISUUTTA

Laajenna tiimisi mahdollisuuksia apuvälineillä jotka auttavat minimoimaan riskit kriittisissä operaatioissa

 

PARANNA TEHOKKUUTTA

Säästä aikaa ja optimoi resurssit hyödyntämällä Ai toimintoja perinteisissä työtehtävissä ja toimenkuvissa

 

AUTONOOMISUUS

Käytä markkinoiden johtavia teknologioita, jotka tarjoavat turvalliset ja helppokäyttöiset sovellukset

 

DJI Governmental Ohjelma

Ground Station Pro eli GSP on erittäin monipuolinen DJI:n tarjoama, ilmainen vain iPad yhteensopiva aplikaatio, jolla voidaan suunnitella erittäin monimutkaisiakin reitti- ja kartoitustehtäviä. 

GSP:n prota voidaan käyttää erittäin monipuolisesti erilaisissa 2D, 3D, POI ja vastaavissa lentoreitti- ja kartoitustarpeissa, jossa dronen automaattista lentoreittiä halutaan hallinnoida viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Aplikaatio mahdollistaa reittilentosuunnitelmien tallentamisen ja toistamisen helposti suoraan ohjelmasta. Tallennettuja suunnitelmia voidaan muokata helposti ja tallentaa uudestaan eri versioina.

Aplikaatio tukee Inspire, Phantom ja Matrice sarjan DJI laitteita ja aplikaatiota käytetään mm. tammikuussa 2020 myyntiin tulleen Phantom 4 Multispectral mallin ohjausaplikaationa.

Olemme koostaneet GSP ohjelmasta myös Skydata Finland Youtube kanavalle esittelyvideon, jonka voitte katsoa alla olevasta videosta.

 

SKYDATA OY
Niittyrinne 2b

02270 ESPOO

FINLAND 

Tel. +358 40 5585 853

info  @ skydata.fi

Skydata on Suomen kokenein drone-ratkaisuihin ja teknologioihin keskittynyt yritys, jonka yli 10 vuoden toiminnan aikana on toimitettu Suomessa satoja laitteistoratkaisuja, koulutettu tuhansia pilotteja ja autettu yrityksiä hyödyntämään drone-teknologioita tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme kaiken tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella, mukaan lukien kuvauskopterikoulutukset, teknisen tuen, vuokra- ja varalaitepalvelut, auditointi- ja kehityspalvelut sekä laite- ja vastuuvakuutukset.

Skydatan asiantuntijaverkosto koostuu reilusta 20 alan asiantuntijasta, jotka tarjoavat valtakunnallisesti myös teknistä ilmakuvausta Rovaniemeltä Hankoon ja Turusta Haminaan!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle