autel_evoII_dual_skydata_1.jpg

UUTUUS!

AUTEL EVO II DUAL

8K video & FLIR 640x512 radiometrinen lämpökamera

Huipputarkat kamerat pienessä kompaktissa kopterissa

Autel EVO II on Amerikkalainen dronevalmistaja, joka tunnetaan pienikokoisista koptereistaan jossa on ominaisuuksia vaativaan ammattikäyttöön. Autelin EVO II on ensimmäinen pienikokoinen kopteri, joka yhdistää huipputarkan RGB -kameran ja laadukkaan FLIR Boson -kennoon perustuvan lämpökameran.

Huikea 8K resoluutio RGB -kamera sekä jopa 640x512 resoluutioinen FLIR lämpökamera tarjoaa parhaat mahdolliset työkalut myös vaativaan viranomaiskäyttöön. 

Laitteen paino on 1.192 grammaa ja se vastaa kooltaan DJI Mavic 2 Enterprise Dual mallia, mutta Autelin lämpökameran resoluutio on 17 kertaa suurempi. Tämä mahdollistaa lämpökohteiden tunnistamisen huomattavasti pidemmältä ja tarkemmin. 

Saatavilla myös 320 x 256 resoluutioinen malli!

autel-kamera.jpg
remote_skydata_7.jpg

Radio-ohjain OLED 3.3" näytöllä

Autel EVO II radio-ohjain on pienikokoinen ja toimiva kokonaisuus. Ohjain on varustettu 3.3" OLED näytöllä, joka mahdollistaa kopterin lentämisen myös ilman älypuhelinta tai tablettia. 

Näyttö on selkeä ja informatiivinen. Älypuhelimelle tarkoitettu pidike mahdollistaa esimerkiksi isokokoisen iPhone 11 Max kokoluokan puhelimen kiinnittämisen myös suojakuoren kanssa. Ohjain on varustettu ohjelmoitavilla pikanapeilla, automaattisella kotiinpaluunapilla sekä kameran säätönapeilla.

Suosittelemme radio-ohjaimen kanssa LifThorin Mjölnir Combo kiinnikettä, joka mahdollistaa jopa 12.9" iPadin käytön Autelin kanssa. Kiinnikettä on mahdollista käyttää myös kolmijalkakiinnikkeellä tai ulkopuolisen suuremman näytön kanssa!

autel-kamera.jpg

Kaikkiin suuntiin toimiva esteentunnistus 12 sensorilla

Autel EVO II on varustettu kaikkiin suuntiin toimivalla esteentunnistuksella ja 12 sensorilla, jotka huolehtivat tarkasti laitteen esteentunnistuksesta.

EVO2_PW_XGT_b_0375.jpg

Neljä eri vaihdettavaa kameravaihtoehtoa

Autel EVO II mallisarjan kolme eri kopteriversiota ovat yhteensopivia neljän eri kameramallin kanssa. 8K, 6K Pro ja Dual koptereihin voidaan vaihtaa helposti mikä tahansa neljästä kamerasta jälkeenpäin. Voit hankkia edullisen EVO II mallin 8K kameralla ja tarpeiden lisääntyessä vaihtaa siihen 6K 1" CMOS kameran tai kahdesta eri lämpökameravaihtoehdosta joko 320 tai 64p resoluutioisen FLIR Boson lämpökameran.

8K peruskamera

Autel EVO II perusmallin 8K kamera on 2/3" sensorilla varustettu malli, jonka 8K resoluutio tarjoaa neljä kertaa suuremman kuva-alan kuin 4K sensorissa.

6K 1" iso CMOS sensori

Autel EVO II Pro mallissa on iso 1" CMOS sensorilla varustettu Sonyn valmistama videokamera. Suuren sensorinsa ansiosta, kameran hämäräkuvaus ominaisuudet ovat vailla vertaa.

8K + THERMAL yhdistelmäkamera

EVO II Dual mallissa yhdistyy samoihin kameraraameihin kaksi eri sensoria. 8K resoluutiolla varustettu videokamera ja FLIR Boson sensoriin perustuva lämpökamera. Lämpökameroita on saatavilla kahdella eri resoluutiolla, 320 x 512 sekä 640 x 512. Jälkimmäinen on käytännössä korkearesoluutioisin lämpökamera, joka on saatavilla siviili-ilmailussa koptereihin. 

Dual mallin toimitukset alkavat elokuun lopulla 2020 ja 640 x 512 mallissa lämpökamera tulee radiometrisiä toimintoja. Lisäksi kameran kuvaustaajuus on lämpökamerapuolella 30Hz.

koko setti.jpg

Usein kysytyt kysymykset - Autel EVO II Dual

Miksi Autel EVO II on ainutlaatuinen kopteri?


Autel EVO II on pienikokoinen, kompakti, vaihdettavalla kameralla varustettu drone, jonka jopa 40 minuutin lentoaika, korkearesoluutioiset kamerat ja erityisesti FLIR Boson 640 x 512 resoluutiolla varustettu lämpökamera on ainutlaatuinen kokoonpano markkinoilla. Autel on Yhdysvalloissa suunniteltu ja sellaisenaan myös suoraan viranomaisten käyttöön hyväksytty kopteri, joka ei lähetä mitään tietoa kopterista eteenpäin, ollen tietoturvallinen käyttää.
Mitä kameroita Autel EVO II:een on vaihdettavissa?


Autel EVO II runko on kaikissa malleissa sama. Helposti vaihdettavia kameroita on neljä eri mallia, joista 8K kamera on perusmallissa ja Dual mallissa ja iso 1" kennolla varustettu 6K kamera Pro mallissa. Dual mallissa on 8K ja FLIR Boson lämpökamera, johon voidaan valita joko 320 x 256 tai 640 x 512 resoluutioinen FLIR lämpökamera.

Kamerat voidaan helposti vaihtaa irrottamalla kaksi ruuvia rungosta ja sen jälkeen irrottamalla kamerasignaalikaapeli ja nostamalla kamera pois paikoiltaan. Vastaavasti kamera asennetaan paikoillaan samalla tavalla.
Miten 40 minuutin lentoaika on saavutettu?


Kopteri käyttää laadukkaita moottoreita ja 9100mAh akkua, joiden yhteistyöllä lentoaika on saatu noin 10 minuuttia eli yli 25% pidemmäksi kuin vastaavilla kilpailijoiden laitteilla.
Voinko päivittää EVO II perusmallin jälkeenpäin lämpökameralla?


Ehdottomasti - voit helposti ostaa lämpökameran jälkeenpäin ja vaihtaa kameran peruskameran tilalle itse.
Onko kopterissa eri kuvaustiloja?


Kyllä - Autel EVO II on varustettu Autel Explorer aplikaatiolla, jonka kautta on valittavissa useita eri avustavia kuvaustiloja. Lisäksi siirtyessäsi aplikaation päävalikkoon, voit valita vapaan lentotilan tai suunnitella lentoreittisi mission tilassa, jolloin voit kuvata photogrammetria projekteja eli 2D, 3D ja Waypoint reittisuunnitelmia omien tarpeitesi mukaan. Avustavia kuvatiloja on useita, joita voit hyödyntää erilaisissa kuvaustilanteissa helpottamaan työtäsi.
Minkälainen saatavuus lisävarusteilla ja varaosilla on?


Skydata tarjoaa kaikki perusvarusteet suoraan varastosta Suomesta.